Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τραμπ απειλεί την Ευρώπη με... τζιχαντιστές


«Ή θα πάρετε πίσω τους τζιχαντιστές ή θα τους αφήσω στα σύνορά σας»

Ευθεία απειλή προς την Ευρώπη εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος, προειδοποιώντας πως αν οι Ευρωπαίοι δεν δεχτούν πίσω τους τζιχαντιστές που προέρχονται από χώρες της Γηραιάς Ηπείρου έχουν αιχμαλωτιστεί από τις αμερικανικές δυνάμεις και τους συμμάχους τους σε Συρία και Ιράκ, θα τους αφήσει ελεύθερους στα ευρωπαϊκά σύνορα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post, o Ντ. Τραμπ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νίκησα το χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία και τώρα, έχουμε χιλιάδες αιχμαλώτους πολέμου, μαχητές του ΙΚ. Ζητάμε από τις χώρες από τις οποίες ήλθαν, από την Ευρώπη, να παραλάβει αυτούς τους αιχμαλώτους πολέμου. Μέχρι τώρα, αρνούνται», συνέχισε, αναφερόμενος στη Γαλλία και τη Γερμανία.

«Στο τέλος, θα πω: λυπάμαι, αλλά είτε θα τους πάρετε, είτε θα τους αφήσουμε στα σύνορά σας. Επειδή οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν χιλιάδες και χιλιάδες ανθρώπους στο Γκουαντάναμο, να τους κρατήσουμε στο Γκουαντάναμο για 50 χρόνια», συνέχισε, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο θα στοίχιζε «δισεκατομμύρια δολάρια».


«Αν οι Ευρωπαίοι δεν τους πάρουν πίσω θα χρειαστεί πιθανότατα να τους στείλουμε στα σύνορα και να πρέπει να τους ξαναπιάσουν. Έχουμε κάνει την Ευρώπη μια τεράστια χάρη. Οι περισσότεροι (σ.σ. τζιχαντιστές) προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη. Πρέπει λοιπόν να πάρουν την απόφασή τους. Διαφορετικά, τους απελευθερώνουμε στα σύνορα», κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι δηλώσεις του Ντ. Τραμπα έγιναν προς δημοσιογράφους στο Οβάλ γραφείο κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Σκοτ Μόρισον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ απειλεί την Ευρώπη. Τον περασμένο μήνα είχε πει ότι θα απελευθερώσει τους Ευρωπαίους τζιχαντιστές που κρατούνται στη Συρία στις χώρες καταγωγής τους, αν δεν δεχτούν από μόνες τους να τους επαναπατρίσουν.

Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν επαναπατρίσει κάποια από τα παιδιά τους, όμως εμφανίζονται απρόθυμες να πάρουν πίσω και όσους πολέμησαν ενεργά στο πλευρό των τζιχαντιστών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "«Αν οι Ευρωπαίοι δεν τους πάρουν πίσω θα χρειαστεί πιθανότατα να τους στείλουμε στα σύνορα και να πρέπει να τους ξαναπιάσουν. Έχουμε κάνει την Ευρώπη μια τεράστια χάρη. Οι περισσότεροι (σ.σ. τζιχαντιστές) προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη. Πρέπει λοιπόν να πάρουν την απόφασή τους. Διαφορετικά, τους απελευθερώνουμε στα σύνορα», κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος. "


    Τελικα θα τους φαμε και αυτους στη μαπα!!

    Ειτε θα προσερχονται μεσω τουρκιας σε Αιγαιο και Θρακη ειτε θα προσερχονται απο τον Βορρα οταν

    θα πιανονται απο γαλλικες και γερμανικες αρχες για να σταλθουν στην αρχικη χωρα "προελευσης".

    Το' πιασαν το νοημα τα λαμογια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]