Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Σόμορρα και Γόμορρα"


Του Άγη Βερούτη

Πριν πολλά χρόνια, μια ηθοποιός του κλασικού ελληνικού κωμικού κινηματογράφου, όταν ήθελε να λοιδορήσει κάποιες καταστάσεις και φήμες, έλεγε "Σόμορρα και Γόμορρα!!" αντί το διαδεδομένο "Σόδομα και Γόμορρα". Οι καταστάσεις που αποκαλύπτονται σιγά σιγά στον δρόμο προς την κανονικότητα, από αυτά που έγιναν τα προηγούμενα 4,5 χρόνια, μου θυμίζουν ακριβώς αυτά τα λόγια της συγχωρεμένης ηθοποιού.

Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε, λέει, με €500.000 που δεν δικαιολογουν τα εισοδήματά του σε λογαριασμό του σε γερμανική τράπεζα με συνδικαιούχο τη γυναίκα του! Και δεν είναι ο μόνος λένε. Ξέρεις ρε φίλε πόσα είναι 500 χιλιάρικα;

Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά έτσι καθώς δεν έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη ακόμα, αλλά δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Θυμωμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι βγαίνουν τώρα και κατηγορούν το ένα και το άλλο "σύστημα" των πρωτοκλασάτων συνδαιτυμόνων του Αλέξη ότι ξεπατώθηκαν να κάνουν "μπίζνες" με σκοτεινούς επιχειρηματικούς κύκλους από την πρώτη στιγμή που κάθισαν στην καρέκλα. Άλλοι αλληλοκατηγορούνται ότι οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα κυρίους πελάτες/αγοραστές είχαν μεγαλολαμόγια με εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, το σοφρωνιστικό σύστημα και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Άλλοι πάλι, απλοί και τίμιοι Συριζαίοι, μου κατηγορούν τον Αλέξη και τα στελέχη του για σύσταση συμμορίας με παρακρατικά πλοκάμια σε μυστικές υπηρεσίες της χώρας και άλλων χωρών! Άλλοι μιλούν με απαξίωση για τον "Ρασπούτιν", για τις δρομολογήσεις του Αλέξη στο σκοπιανό και τις σπόντες για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, και σχεδόν όλοι έλυσαν τη γλώσσα τους για την φημολογούμενη ανέντιμη σχέση στην προηγούμενη τετραετία ανάμεσα σε κάποιους δικαστικούς και την εκτελεστική εξουσία.


Γενικά οι Συριζαίοι το έχουν αυτό, να βρίζουν καθώς βλέπουν το παλιό δευτεροκλασάτο ΠΑΣΟΚ να γίνεται ομοτράπεζο του Αλέξη. Χειρότερα βρίζουν αυτοί όμως που ήταν μάρτυρες ή κοινωνοί συνδιαλλαγής ανάμεσα στους έχοντες την εξουσία επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους καρπωτές αυτής της σχέσης, ΜΚΟ και φυσικά πρόσωπα.

Όσο περισσότερα βγαίνουν στη φόρα τόσο πιο πολλά θα μπαίνουν στη σειρά για αποκάλυψη. Άλλωστε είναι αδύνατον να κρατάνε όλοι όλους, και είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν τα στόματα για τα κατορθώματα της κυβέρνησης της προηγούμενης τετραετίας που κατά τις ανεπίσημες (ως τώρα) κατηγορίες το κύριο μέλημά της ήταν πώς θα κάνει μπίζνες για να καλύψει το κενό 70 χρόνων μακριά από την εξουσία.

Ακόμα και οι μισές από αυτές τις φήμες να είναι ανυπόστατες, αυτό το 4% φοβάμαι ότι θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στον Αλέξη από οποιονδήποτε Γιάνη ή Καμμένο.

Αλέξη, από μέσα από το σπίτι σου να φοβάσαι τί λένε και όχι απέξω! Ούτε ο Κυριάκος ούτε εμείς οι υπόλοιποι πρόκειται να ξανασχοληθούμε μαζί σου.

Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου!
Σόμορρα και Γόμορρα!

Capital


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]