Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη


Σεισμός 5,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κωνσταντινούπολης στη Θάλασσα του Μαρμαρά, νότια της Σηλυβρίας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Reuters, πως αισθάνθηκαν τα κτίρια να κουνιούνται στην πόλη στη διάρκεια του σεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ επικράτησε πανικός στις γειτονιές καθώς ο σεισμός είχε διάρκεια 10-15 δευτερόλεπτα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ωστόσο ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί λόγω της μεγάλης έντασης και διάρκειας του σεισμού.

Από το σεισμό κατέρρρευσε ένα τέμενος, το τζαμί Avcılar.


Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ έχουν εκκενωθεί σχολεία, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα ενώ υπάρχουν και πολλοί μετασεισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Η περιοχή έχει επανειλημμένως χτυπηθεί από τον Εγκέλαδο με τους εμπειρογνώμονες να προειδοποιούν τους πολίτες ότι πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση υπό το φόβο ενός νέου μεγάλου σεισμού.








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]