Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Χαστούκι" της Δικαιοσύνης στα παραμύθια Ρουμπάτη


Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε την επικεφαλής της ΕΥΠ στην Θράκη που «αποκεφάλισε» ο Γ. Ρουμπάτης

Ακυρώθηκαν με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών οι πράξεις του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Ρουμπάτη, με τις οποίες είχε απομακρυνθεί από τη θέση της η επικεφαλής της στρατηγικής σημασίας για την Εθνική μας Ασφάλεια Μονάδας της υπηρεσίας στη Θράκη.

Η απόφαση του Δικαστηρίου δικαίωσε την υπάλληλο κρίνοντας ότι η αφαίρεση των καθηκόντων της ήταν αναιτιολόγητη. Η ηγεσία της ΕΥΠ είχε δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην απομάκρυνση, καθώς ο κ. Ρουμπάτης είχε αναφερθεί στο ζήτημα σε σε "κλειστή" συνέντευξη Τύπου σε επιλεγμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένων ΜΜΕ, επιχειρώντας την πλήρη απαξίωση του συγκεκριμένου στελέχους της υπηρεσίας εμπλέκοντάς το μάλιστα και σε σενάρια κατασκοπευτικής φαντασίας, με περαιτέρω αποτέλεσμα η ιδιαίτερα ευαίσθητη μονάδα της Θράκης να έχει μείνει ακέφαλη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.


Τώρα, μετά και τη Δικαστική ακύρωση των πράξεων του τέως Διοικητή, μένει να δούμε εάν η νέα ηγεσία θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα, συμμορφούμενη προς την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και κατά πόσον θα επανορθώσει την παράνομη μεταχείριση ενός ικανού και αποτελεσματικού στελέχους, επαναφέροντας σε πλήρη λειτουργία τη Μονάδα της Θράκης με την ίδια ως επικεφαλής.

Διαβάστε παρακάτω το "δια ταύτα" της Δικαστικής Απόφασης η οποία αποτελεί κόλαφο για τη Διοίκηση Ρουμπάτη, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για ανάλογες περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας στο Δημόσιο γενικότερα...

.........

.........


ProNews

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το πρόβλημα είναι ότι από την ώρα που αποκεφαλίστηκε η συγκεκριμένη κυρία αδίκως ΕΥΠ σφυρίζει αδιάφορα!!!Τρεις λαλούν και 17 χορεύουν!!!!καληνύχτα θρσκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]