Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατομήσεις στελεχών στην τουρκική κεντρική τράπεζα


Τουλάχιστον εννέα στελέχη της τουρκικής κεντρικής τράπεζας, μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής οικονομολόγος Hakan Kara, καρατομήθηκαν σύμφωνα με δυο αξιωματούχους που μίλησαν στο Bloomberg και έχουν γνώση του θέματος. Στα στελέχη αυτή περιλαμβάνονται ο επικεφαλής ερευνών, ο αρμόδιος για τις τράπεζες και ο διευθυντής διαχείρισης ρίσκου.

Δεν υπήρξε αιτιολογία, η κίνηση όμως έρχεται μετά την απόλυση στις 6 Ιουλίου του διοικητή της τράπεζας Murat Cetinkaya, τον οποίο ο Recep Tayyip Erdogan επέκρινε γιατί δεν προχωρούσε σε μειώσεις επιτοκίων. Ο διάδοχός της, Murat Uysal, έσπευσε να κόψει κατά 425 μονάδες τα επιτόκια λίγο μετά το διορισμό του.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]