Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μεγάλη ώρα του Παυλόπουλου και οι λιποταξίες στην Τουρκία


Οι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζεται ο Τσίπρας, η απόφαση Παυλόπουλου για το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα και μία εντυπωσιακή αποκάλυψη για την Τουρκία

Έγραψε πάλι ο Τσίπρας. «Δεν γεννήθηκα πολιτικός, τους ανθρώπους νοιάζομαι». Στο επίσημο βιογραφικό του, δεν αναφέρεται κανένα είδος εργασίας που επιτέλεσε, καμιά συμμετοχή σε κοινωνικές διαδικασίες, αλλά αναφέρεται μόνον, από την νεότητά του, ως επαγγελματίας πολιτικός του κομματικού σωλήνα.

Η αλήθεια είναι, ότι νοιάζεται για τους ανθρώπους. Για συγκεκριμένο είδος, όμως. Τον Καρανίκα, τον Πετσίτη, τον Καλογρίτσα, τον αδελφό του, τον Πολάκη και άλλους ομοίους. Λέει αλήθεια επομένως.

Τον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που μετέτρεψαν την κατηγορία κατά του αδελφού του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσίπρα, από κακούργημα σε πλημμέλημα, για την εμφάνιση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, με στόχο την ανάληψη δημόσιου έργου ύψους 1,1 εκατ ευρώ, φέρεται να παρήγγειλε η προϊσταμένη της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου, αντιπρόεδρος ΑΠ Μαρία Γαλάνη.

Μα τι ηθικό πλεονέκτημα έχουν αυτοί οι Αριστεροί, βρε παιδί μου; Έχουμε εντυπωσιαστεί όλοι από το ήθος τους!

Τι θα κάνει σήμερα ο Πρόεδρος Π. Παυλόπουλος; Έχει στα χέρια το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα για τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη. Τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Α. Τσίπρα ότι μετά την 30ή Ιουνίου θα επιστρέψει το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα στο υπουργικό συμβούλιο χωρίς την υπογραφή του.

Για τον Πρ. Παυλόπουλο σήμανε η μεγάλη ώρα.
Θα είναι Πρόεδρος ή μεταλλαγμένος Συριζαίος;


«Έχουν δοθεί εντολές στις αεροπορικές δυνάμεις να στοχεύουν τουρκικά πλοία και σκάφη που πλέουν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στρατάρχη Χάφταρ στην Λιβύη, μετά τις βρομιές των Τούρκων στην χώρα του:

«Τουρκικές στρατηγικές θέσεις, εταιρείες και έργα (στη Λιβύη) που ανήκουν στο τουρκικό κράτος θεωρούνται νόμιμοι στόχοι από τις ένοπλες δυνάμεις», συμπλήρωσε. «Όλοι οι Τούρκοι υπήκοοι στην επικράτεια της Λιβύης θα συλληφθούν».

Από το Παράρτημα Τσανάκκαλε, ο πρακτορικός «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» ανακοινώθηκε: «Στις γενικές εκλογές στην Δυτική Θράκη στις 7 Ιουλίου, μεταφέρουμε τα μέλη μας στην κάλπη, για να πούμε για μία ακόμη φορά "Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο".

» Με συντονισμό από τα κεντρικά γραφεία του συλλόγου μας, θα μπουν λεωφορεία από όλα τα παραρτήματά μας. Μπορείτε να ενημερωθείτε από το παράρτημα στην περιοχή σας».

Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι οι λιποταξίες στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χτυπήσει κόκκινο και έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο πρόσφατα φτάνοντας στο ανώτατο νούμερο των 600.000, κάνει η τουρκική εφημερίδα, Milliyet.

Πρόβλημα στην Κύπρο, που υποχρεώνεται στη λήψη δραστικών μέτρων ανακοπής, σε πρώτη φάση, και δραστικής αντιμετώπισης στη συνέχεια, των αυξημένων ροών μεταναστών από τις κατεχόμενες περιοχές. Στέλνουν οι Τούρκοι συνεχώς Αφρικανούς στην Κύπρο.

Μένω στις τουρκικές μεθοδεύσεις, ενός δικτατορικού απάνθρωπου καθεστώτος. Υποβλήθηκε αγωγή κατά των οικογενειών των σπουδαστών των στρατιωτικών σχολών οι οποίοι την 15η Ιουλίου με εντολή των διοικητών τους μεταφέρθηκαν στη γέφυρα του Βοσπόρου. Ενώ έχουν καταδικαστεί με ισόβια, η αστυνομική Διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως υπέβαλε αγωγή κατά των οικογενειών τους.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Χουλουσί Ακάρ, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά έγινε και παραμένει υπουργός Αμύνης! Και την πλήρωσαν και την πληρώνουν οι σπουδαστές, οι στρατιώτες και οι… οικογένειές τους.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ είναι απόλυτη ανάγκη να εμφανίσουν μηδενική αποχή στις προσεχείς εκλογές, σε όποιο σημείο της Ελλάδος και αν ζουν, εφ' οσον το εκλογικό τους δικαίωμα παραμένει στη θράκη. Και όσοι έχουν μεταφέρει αλλού το εκλογικό τους δικαίωμα πρέπει με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί να το επαναφέρουν στη Θράκη (κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε θα ξαναγίνουν εκλογές!) Αν αγαπάτε τη ΘΡΑΚΗ σας/μας, κόψτε το δρόμο προς τη Βουλή στους Τουρκόψυχους.

    Και μετά τις εκλογές σύσσωμοι οι Έλληνες θρακιώτες πρέπει να απαιτήσουν από τη νέα κυβέρνηση να ληφθούν μέτρα προστασίας για τη θράκη και να σταματήσει η ασυδοσία του τουρκικού Προξενείου και των Τουρκόψυχων!
    Οχι μόνον να ψηφίζουμε, αλλά και να απαιτούμε δυναμικά! Ολοι οι Θρακιώτες μια γροθιά μετά τις εκλογές για να μη χαθεί η Θράκη μας. Είμαστε στο παρά πέντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Θράκη δεν χάνεται. Υπάρχει περίπτωση όμως να τη "γκριζάρουν" για τα καλά οι καρεκλοκένταυροι εξουσιομανείς των Αθηνών σε συνεργασία με κάποιους τοπικούς δωσίλογους.
      Παρακαλώ, προσκαλώ και προκαλώ εδώ και καιρό δημόσια τον Μέτε, ως απλός πολίτης πάντα, να κάνει πράξη τα λόγια του και να ζητήσει επιτέλους αυτό το πολυπόθητο και λυτρωτικό δημοψήφισμα, με το οποίο κάποτε "απειλούσε" θεούς και δαίμονες. Και δεν το κάνει, κουτοπόνηρος όντας, γιατί κάπου εκεί θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος και όλο το παραμύθι που μας πουλάνε δεκαετίες τώρα σχετικά με την ύπαρξη μιας ενιαίας αμιγώς τουρκικής μειονότητας στη Δ. Θράκη. Θα αποκαλυφθεί φόρα παρτίδα το γυμνό του σαρκίο και μαζί μ' αυτό και τα εγκληματικά "λάθη" της Αθήνας, τα οποία κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
      Μια φορά να ακουστεί η λέξη "δημοψήφισμα" για τον αυτοπροσδιορισμό της μειονότητας από τα όποια επίσημα κυβερνητικά χείλη και την επόμενη στιγμή ο "σουλτάνος" με τα όποια σχέδια του θα έχουν καταρρεύσει.
      Τολμάει κανείς να την πει όμως; Αν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος υποψήφιος που θα το έλεγε ακόμα και για την πλάκα μόνο, εγώ θα αθετούσα τον όρκο μου και θα τον ψήφιζα με χέρια και με πόδια.
      Το πρόβλημα πάντως κατά τη γνώμη μου δεν είναι αν θα μπει κάποιος "τουρκόψυχος" (ή όπως αλλιώς θέλει να αυτοαποκαλείται κανείς) στη βουλή, αλλά η ίδια η λειτουργία της βουλής και της πραγματικής δημοκρατίας. Αν συνέβαιναν αυτά, είμαι βέβαιος ότι για πολλά από τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο δεν θα συζητούσαμε καν σήμερα.
      Ταπεινή μου άποψη είναι ότι το πρόβλημα έγκειται ακριβώς σ' αυτήν την "αγελαία" συμπεριφορά των ψηφοφόρων - θυμάτων του συστήματος και ιδίως αυτών της μειονότητας, οι οποίοι είναι ικανοί να ρίξουν στην κάλπη ψηφοδέλτιο που τους έδωσαν χωρίς καν να το κοιτάξουν.
      Υπάρχουν δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι μεσαίας και μεγάλης ηλικίας που δεν ξέρουν ούτε ανάγνωση ούτε γραφή και τους εκμεταλλεύεται αισχρά το ψευδοθρησκευτικό "ιερατείο" που ελέγχεται πλήρως από την άγκυρα (νυν υποψήφιος μειονοτικός βουλευτής έτρωγε "ατάραχος" το κουλουράκι του κι έπινε απολαυστικά, σχεδόν προκλητικά, το τσαγάκι του σε ώρα νηστείας, μιλώντας στο τηλέφωνο και βρίζοντας τον ίδιο τον Μέτε, ενώ τώρα τον βλέπω σε φωτογραφίες δίπλα του να παριστάνει τον "θεούσο").
      Για τόσο άγριο δούλεμα μιλάμε. Οπότε ο καθένας ας αναλάβει επιτέλους την ευθύνη των πράξεων του και ας πάψει να γκρινιάζει.

      Διαγραφή
    2. Με τις ψήφους προς τον έναν ή τον άλλον απατεώνα νομίζεις πως θα κρατηθεί η Xώρα ακέραια;

      Διαγραφή
    3. Το γκριζάρισμα λίγο είναι; Ειναι απώλεια κατα 50% ή και περισσότερο της Εθνικής κυριαρχίας!
      Φίλε Ριτβάν, δε γνωρίζω τις λεπτομέρειες που γνωρίζεις εσύ, που όπως φαίνεται ζεις στη Θράκη. Όμως για μένα είναι το απολύτως βέβαιο ότι οι γραικύλοι πολιτικοί μας κάνουν ό,τι μπορούν για να γκριζαριστεί η θράκη και στη συνέχεια, με άλλου τύπου ενέργειες, να παραδοθεί στην Τουρκία.

      Διαγραφή
    4. Προς "Ανώνυμος - 5:49 π.μ."
      Προφανώς δεν έχετε διαβάσει όσα γράφω εδώ και κάποια χρόνια.
      Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

      Προς "Φιλόπατρις - 12:50 μ.μ."
      Δεν αμφιβάλλω ότι παίζονται διάφορα περίεργα παιχνίδια και πως κάποιοι μπορεί να σκέφτονται και κάτι τέτοιο, πλην όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα.
      Εγώ ακόμα και αυτό το 50% δεν μπορώ να το δεχθώ ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας.
      Πράγματι ζω εδώ στη Θράκη και η ζωή εδώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα με τα διάφορα τοπικά και περιφερειακά λαμόγια, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

      Διαγραφή
    5. 11:45 μ.μ...
      Για το 10:16 μ.μ ήταν το σχόλιο και συγκεκριμένα μόνο για την τελευταία παράγραφο του σχολίου του.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]