Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τσίπρας διόρισε 4 άτομα στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού


Λίγες μέρες τις ευρωεκλογές και ενώ είχε ανακοινώσει ότι η χώρα οδηγείται σε εθνικές εκλογές

Λίγες μέρες μετά τις ευρωεκλογές και τη συντριπτική ήττα σε αυτές του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ η χώρα βάδιζε σε πρόωρες εθνικές εκλογές, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού τέσσερις μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποκάλυψη έρχεται μετά το σάλο που προκάλεσαν οι μετατάξεις και αποσπάσεις συγγενών και «ημετέρων» του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, η ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου περί «διασυνδέσεων» προκειμένου να αποσπαστεί η κόρη της στη Βουλή και στη συνέχεια της ανακοίνωσής της ότι δεν θα κατέβει υποψήφια στις εθνικές εκλογές.

Οι έντονες αντιδράσεις είχαν προκαλέσει τότε την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ώστε να ανασταλεί η διαδικασία των μετατάξεων. Όπως προκύπτει όμως από το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 31 Μαΐου, μετατάξεις έγιναν και στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού 4 μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.


Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας αποφάσισε τη μετάταξη υπαλλήλων στη Βουλή τη στιγμή που μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ανακοίνωσε ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εθνικές εκλογές.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]