Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μήνυμα Ερντογάν στους Χριστιανούς για το Πάσχα


«Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους Χριστιανούς και πρώτα στους Χριστιανούς πολίτες μας και τους χαιρετώ με τα πιο εγκάρδια συναισθήματα μου» είπε ο Ερντογάν στο μήνυμα του, με αφορμή το Πάσχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Τούρκος Πρόεδρος στο ευχητήριο μήνυμα αναφέρει:

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χρόνια πολλά στους Χριστιανούς πολίτες μας, οι οποίοι είναι μέλη διάφορων εκκλησιών και ομάδων με αφορμή το Πάσχα που είναι μια από τις σημαντικότερες γιορτές τους. Η ανοχή, η αμοιβαία αγάπη, σεβασμός και αλληλεγγύη, η αντίληψη που θεωρεί τις διαφορές ως πλούτο, είναι τα θεμέλια της ειρήνης, γαλήνης και ευημερίας στον κόσμο».

«Για μας που ενισχύσαμε την ενότητα και την ομόνοια μας με την συγκεκριμένη αντίληψη εδώ και αιώνες έχει πολύ μεγάλη σημασία όλοι οι πολίτες μας να ζουν ελεύθερα τον πολιτισμό, την θρησκεία και τις παραδόσεις τους».
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]