Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Μοντέλο» Πρεσπών για τα ελληνοτουρκικά θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ!


Ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ Χρήστος Καραγιαννίδης, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση υποεπιτροπών της διακοινοβουλευτικής συνόδου για την ατλαντική συμμαχία, απευθυνόμενος στην τουρκική αντιπροσωπεία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «πρέπει να λύσουμε τα μεταξύ μας προβλήματα με έναν έντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε και με την Βόρεια Μακεδονία».

Τη «σκυτάλη» της τοποθέτησης αυτής, πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξει διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, «με σεβασμό, όπως κάναμε και με την Βόρειο Μακεδονία».

Τα σχόλια για τον ρόλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει πλέον να περιττεύουν. Είναι τα ίδια τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που δεν διστάζουν να αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Και η παγκόσμια πρωτοτυπία είναι πως αυτή η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι η μοναδική που λειτουργεί εις βάρος του συνόλου των συμφερόντων και της ύπαρξης της χώρας που κυβερνά..., δικαιώνοντας πλήρως τον τίτλο της "κυβέρνησης εθνομηδενιστών".




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όσο αργεί ή ώρα πού θά τσακιστούν νά φύγουν κερκόπορτες ανοίγουν, ζητήματα δημιουργούν. Αλλοίμονο μας άν κάτσουν ώς τόν μήνα τού Αί Δημήτρη.... Θά θέσουν σέ πλήρη λειτουργία τήν αντζέντα Σόρος ... Γιά Ελλάδα ώς τά Τέμπη καί ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΕΔΑΦΙΚΉ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Είναι άκρως επικίνδυνοι ικανοί νά ανοίξουν θέμα αυτονόμησης Θράκης. Παραχώρησης τού Αιγαίου ανατολικά τού 25 μεσημβρινού. Όσο καθυστερούν οί εκλογές ή πατρίδα καί ό λαός μας σέ άμεσο κίνδυνο από τούς σταλινοφασίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]