Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξέφυγαν για τα καλά


Φαίνεται πως η κυβέρνηση τα έχει χάσει για τα καλά. Από τη μια χαρακτηρίζει τάγματα εφόδου τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία έδωσαν γλώσσα και ταυτότητα στους Σλάβους των Σκοπίων, και, από την άλλη, κυνηγά όποιον ακόμα πιστεύει στην Ελλάδα, σε θρησκεία και πατρίδα! Την ώρα που ο Ρουβίκωνας κάνει ανενόχλητος καθημερινά πάρτι σε πρεσβείες, καταστήματα, γιατρούς και όπου αποφασίσει, η Αστυνομία κυνηγά όσους επιχειρούν να υψώσουν τον σταυρό!

Όσα συμβαίνουν στη Λέσβο πραγματικά αποτελούν ντροπή και παράδειγμα προς αποφυγήν. Μας είναι αδιανόητο ότι στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση για να συλλάβουν όσους... τόλμησαν να τοποθετήσουν τον σταυρό στην περιοχή του νησιού, ο οποίος είχε γκρεμιστεί από «γνωστούς αγνώστους» για να μην ενοχλούνται πρόσφυγες και μετανάστες. Μιλάμε για απίθανα πράγματα, που δείχνουν ότι απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μετατρέψουν τους Έλληνες και χριστιανούς σε μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες» της Λέσβου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ «έχει αναγάγει σε ύψιστο στόχο της την ολοκληρωτική καταστροφή και την εξαφάνιση κάθε ελληνικού και χριστιανικού στοιχείου του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας».


Στο ίδιο κείμενο τόνιζαν ότι έχει διατεθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη για να φρουρεί «επί 24ωρου βάσεως σιδερένιο τμήμα τού υπό ανέγερση σταυρού, που βρίσκεται αποθηκευμένο στον χώρο του λιμανιού της πόλης μας», τη στιγμή που «τα σπίτια των συμπολιτών μας είναι έρμαια στις διαθέσεις επιτήδειων ιθαγενών και αλλοδαπών διαρρηκτών». Αναρωτιόμαστε με βάση αυτά που επισημαίνουν και οι κάτοικοι της Λέσβου, που έχει δοκιμαστεί από τα κύματα των μεταναστών, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη τους, πού το πάνε οι κυβερνώντες.

Και μην αρχίσουν πάλι το παραμύθι για... φασίστες, γιατί έχουν γίνει καταγέλαστοι με τους θλιβερούς ισχυρισμούς τους. Ρωτάμε λοιπόν και ας μας απαντήσει όποιος θέλει.
Αποτελεί ποινικό αδίκημα να πιστεύουν οι Έλληνες στον Χριστό και στην πατρίδα; 
Διώκονται στην Ελλάδα όσοι στήνουν τον σταυρό, σύμβολο της μαρτυρίας του Χριστού μας;

Ας σοβαρευτούν οι εθνομηδενιστές και οι παραφυάδες τους στο κυβερνητικό σύστημα και ας πάψουν να προκαλούν την κοινωνία. Είτε θέλουν είτε όχι, αυτή η χώρα υπάρχει και επιβιώνει γιατί κάποιοι ύψωσαν τον σταυρό και ορκίστηκαν να πολεμήσουν για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή για την αμερικανική αριστερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]