Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύντροφε, τον αργιλέ μην ξεχάσεις να του ανάψεις!


Το τερμάτισε ο... σύντροφος. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε.

Λίγο μετά από τους... επεκτατικούς τσαμπουκάδες του Τούρκου βουλευτή μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου συριζαίοι βουλευτές αντί να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές, στήθηκαν στα τέσσερα προτείνοντας να λυθούν οι διαφορές των δύο χωρών ακριβώς όπως ξεπούλησαν την Μακεδονία, έσκασε και νέα βόμβα.

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε το protothema.gr, το οποίο η κυβέρνηση έσπευσε να χαρακτηρίσει fake news, κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Άγκυρα, ο Τσίπρας πρότεινε στον Ερντογάν η Ελλάδα να τιμήσει την Τουρκία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2021. Για όσους το ξεχνούν, το 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση.

Μετά από τα παραπάνω, εύκολα μπορεί κάποιος να διερωτηθεί: Είναι δυνατόν να είναι τόσο προδότες;

Άραγε που θα σταματήσει η προδοσία τους; Όταν θα θέλουμε διαβατήρια για να πάμε στη Λαμία;

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Αυτά που λέγονται και γίνονται είναι τραγικά και προαναγγέλλουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Μετά από το ξεπούλημα της Μακεδονίας, γράφουμε συνεχώς, ότι το επόμενο βήμα είναι το ξεπούλημα της Κύπρου και του Αιγαίου. Ότι θα επιβεβαιωνόμασταν τόσο γρήγορα δεν το περιμέναμε.


Κι όλα αυτά τη στιγμή που καταρρέουν τα πάντα στο εσωτερικό της χώρας.

Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο, με τους μπαχαλάκηδες και τα χουλιγκάνια να καίνε τα πάντα ανενόχλητοι.

Οι Βρυξέλλες έβαλαν πάλι την οικονομία στην εντατική, με το νέο μνημόνιο να αποτελεί και πάλι το μοναδικό φάρμακο.

Και οι κυβερνώντες τι κάνουν; Πέρα από τις άοκνες προσπάθειες προς ολοκλήρωση της εθνομηδενιστικής τους ατζέντας, ασχολούνται αποκλειστικά με το πως θα γίνει εύπεπτος ο σανός που μοιράζουν στους υποψήφιους ψηφοφόρους.

Που σημαίνει, ότι αν ο Ερντογάν μέσα σε αυτό το χάος αποφασίσει να θέσει σε εφαρμογή τις... επεκτατικές του ονειρώξεις, δεν θα συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση. Ίσως ο Τσίπρας να του ανάψει και τον αργιλέ.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι πλησιάζουν εκλογές και μπορεί να προλάβουμε τα δυσάρεστα.

Βέβαια, αν ο Τσίπρας τελικά αποφασίσει να τις κάνει τον Οκτώβριο, καθώς πάλι βρίσκεται υπό την επήρεια ψευδαισθήσεων προσπαθώντας να μειώσει την διαφορά με την Νέα Δημοκρατία, η οποία αυξάνεται ραγδαία, καληνύχτα Ελλάδα.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι οι επόμενοι δεν θα πατήσουν στα τετελεσμένα που δημιούργησαν ο Τσίπρας και οι συνδαιτυμόνες του, και θα σηκώσουν την σημαία της πατρίδας ψηλά.

Ίσως ο Κυριάκος, να έδινε στον Τσίπρα κάποιες μονάδες αβάντα για να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα μπας και γλυτώσουμε από τα χειρότερα.

Τι άλλο να πούμε εδώ που μας κατάντησαν...

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι οι επόμενοι δεν θα πατήσουν στα τετελεσμένα που δημιούργησαν ο Τσίπρας και οι συνδαιτυμόνες του, και θα σηκώσουν την σημαία της πατρίδας ψηλά.
    Ίσως ο Κυριάκος, να έδινε στον Τσίπρα κάποιες μονάδες αβάντα για να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα μπας και γλυτώσουμε από τα χειρότερα."



    Μα τον Θεο........ειστε τελειως πανηλιθιοι εκει στο AntiNews!!


    https://www.news247.gr/politiki/anoigmata-mitsotaki-se-potami-mpoytari-meso-eyropsifodeltioy.6696102.html

    Η ανακοίνωση των ονομάτων 15 νέων υποψήφιων με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές δεν είχε ως μόνο στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε νέα πρόσωπα να ξεκινήσουν το συντομότερο τον προεκλογικό τους αγώνα, αλλά εξέφρασε και το μήνυμα Μητσοτάκη για ανανέωση, αλλά και για ανοίγματα προς το κέντρο.
    Καταρχήν οι υποψηφιότητες του πρέσβη επί τιμή, Αλέξανδρου Μαλλιά και του καθηγητή Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Παύλου Ελευθεριάδη, δυό στελεχών με πορεία στο Ποτάμι, ενέχουν προφανή συμβολισμό."


    Εδω βεβαιως δεν λενε τι σημαινει "Παύλος Ελευθεριάδης":

    "Υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων ως «Μακεδονία»

    Ο κ. Ελευθεριάδης το 2008, σε άρθρο του, υπό τον τίτλο «Εθνικισμός και εθνικό συμφέρον», έγραφε «γιατί αντιδρά η Ελλάδα στον αυτοπροσδιορισμό της ΠΓΔΜ ως “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”; Ποιο εθνικό της συμφέρον βλάπτεται;», και συνέχιζε «το αν έχουμε εμείς ή οι Σκοπιανοί περισσότερη σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι θέμα των ιστορικών. Ας πιστεύει καθένας μας ό,τι θέλει».

    Σε άλλο σημείο του άρθρου του, ο υποψήφιος πλέον ευρωβουλευτής της ΝΔ, θέλοντας να αποδομήσει όλα τα εθνικά επιχειρήματα, που μιλούσαν για «σφετερισμό» εκ μέρους των Σκοπιανών της ελληνικότητας της Μακεδονίας, ανέφερε ότι ο ελληνικός πολιτισμός ανήκει σε όσους αγαπούν τα ελληνικά γράμματα και τη δημοκρατία και πως «οι κληρονόμοι είναι τόσο πολλοί και τα δικαιώματά τους τόσο αποσπασματικά ώστε ο όρος χάνει το νόημά του»!

    Στο ίδιο άρθρο, ο κ. Ελευθεριάδης τα έβαζε με την κυβέρνηση Καραμανλή χρεώνοντας στους υπουργούς του… «εθνικιστικό θυμό». Γιατί; Επειδή, τα διαβατήρια που εκδίδονταν επί των ημερών της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, δεν ανέφεραν τη χώρα μας ως «Greece», παρά μόνον ως Hellenic Republic. Ίσως πιστεύει ο κ. Ελευθεριάδης, ότι πρέπει να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Γραικοί."

    http://www.aigaio365.gr/antidraseis-sti-nd-apo-tin-ypopsifiotita-tou-pavlou-eleftheriadi-sto-evropsifodeltio/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]