Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το εκρηκτικό μείγμα που καθιστά το μέλλον της πατρίδος μας δυσοίωνο


Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

H φαιά προπαγάνδα του συστήματος καταπείθει τη μάζα ότι ορθό πρότυπο είναι αυτό το οποίο της επιβάλλουν, καλλιεργώντας της συγχρόνως απατηλώς ένα ενοχικό σύνδρομο, ότι όποιος αντιδρά καθίσταται αυτοδικαίως αναχρονιστικός και εκτός της τρέχουσας, αναιτιολόγητα, ορθής κανονικότητας. Σε μια Ελλάδα όπου ο Έλληνας λογοδοτεί στις Αρχές αν κατορθώνει έστω και ασθμαίνοντας να επιβιώσει αξιοπρεπώς και να συντηρήσει την οικογένειά του, υφίσταται μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου.

Η «μέγκενη» των ιδιαζόντως επαχθών όρων των Μνημονίων δεν συνιστά αμιγώς οικονομικούς όρους αλλά εγκαθιδρύει μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, αιχμαλωτίζοντας τον Ελληνα πολίτη στην ανέλεγκτη δίνη της κρατικής εξουσίας, η οποία επιβάλλει ως δίκαιο αυτό το οποίο πλειοψηφικά η Βουλή ψηφίζει, ανεξαρτήτως αν τούτο ανταποκρίνεται στο γενικό περί δικαίου αίσθημα, με συνέπεια ο πολίτης να έχει απολέσει σήμερα τα θεμελιώδη ατομικά του δικαιώματα.

Ο διωγμός των Ελλήνων, συνειδησιακά διά του ακρωτηριασμού της Ιστορίας, η εκρίζωση της πίστης του διά της συκοφάντησης της ζώσης ορθοδόξου παραδόσεως, η αποδόμηση και η στέρηση οικονομικών κινήτρων διά τη δημιουργία υγιών κοινωνικών κυττάρων, ήτοι οικογενειών, αποτελούν μια απτή πραγματικότητα.


Η φτωχοποίηση του Ελληνα πολίτη, οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας του, το δημογραφικό, η έλλειψη σοβαρής παιδείας, σε συνδυασμό με την ανέλεγκτη ροή μεταναστών, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο καθιστά το μέλλον της πατρίδος μας ασφαλώς δυσοίωνο.

Η Αριστερά, Δούρειος Ιππος εξωεθνικών συμφερόντων, εργάζεται με προσήλωση, ίνα καταστεί η Ελλάς αποικία χρέους και προτεκτοράτο των ξένων δυνάμεων, ένα πολιτικό πειραματόζωο με φθηνά εργατικά χέρια και μια μάζα πνευματικά ευνουχισμένη, η οποία θα επευφημεί τους βιαστές της ελευθερίας της.

Εν μέρει τούτο έχει επιτευχθεί σε μια Ελλάδα η οποία έχει συντριβεί από πάσης απόψεως, δίκην προοδευτισμού, συνιστά τα «σκύβαλα» της Ευρώπης αλλά πλέον ανυπερθέτως και των Βαλκανίων, με ανάστημα «νάνου», όπου υπάρχει μερίδα των πολιτών οι οποίοι πιστεύουν εις την έννοια της Αριστεράς ή δεν δύνανται να αντιληφθούν στοιχειωδώς τι τεκταίνεται πολιτικώς εις την πατρίδα μας, ποίοι είναι οι ιθύνοντες και οι υπαίτιοι.

Ο ελληνικός λαός αποτελεί μια υδαρή μάζα, διανοητικά ανάπηρη να ερμηνεύσει το σημερινό πολιτικό φαινόμενο, και τούτο αποδεικνύεται περίτρανα από το ότι οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι μαστίζονται από τον ζόφο της ανεργίας εμπαίζονται από τη λαίλαπα της φενάκης του προοδευτισμού, παρακολουθούν τα ρυπογόνα τηλεοπτικά παίγνια και επευφημούν την ιδιότυπη δικτατορία πολιτικής κανονικότητας καταλύοντας δοκιμασμένες παραδοσιακές αξίες, όπως της μητρότητας, της πατρότητας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, προκρίνοντας αμιγώς τον «ακοινώνητο», αποπνευματικοποιημένο σεξουαλικό προσανατολισμό των ατόμων.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]