Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλεί ο Ρουβίκωνας: «Αυτό είναι μόνο η αρχή»


Τέσσερις επιθέσεις τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχει πραγματοποιήσει ο Ρουβίκωνας χωρίς να έχει υπάρξει ούτε μία σύλληψη από την ελληνική αστυνομία.

Χθες μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στην πρεσβεία της Βραζιλίας πετώντας μπογιές, ενώ την Τρίτη πραγματοποίησαν έφοδο σε εταιρεία ευρέσεως εργασίας, κοντά στον Πύργο Αθηνών, όπου πέταξαν φέιγ-βολάν.

Είχαν προηγηθεί το «ντου» του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Ελβετίας, αλλά και η επίθεση με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα, όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Και «αυτό είναι μόνο η αρχή», όπως απειλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ενώ σε δεύτερη ανάρτηση κάνει λόγο για «διασυρμό των μέτρων ασφαλείας όλων των "καλά φυλασσόμενων" κτιρίων και περιοχών».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]