Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόνο με το διαβατήριό τους εισέρχονται από σήμερα οι Σκοπιανοί στην Ελλάδα


Από σήμερα οι Σκοπιανοί μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα μόνο με τα διαβατήριά τους που φέρουν σφραγίδα σε «μακεδονικά», αγγλικά και γαλλικά και είναι ιδιοκτησία της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο MIA, τα έγγραφα που χρησιμοποιούσαν μέχρι χθες οι Έλληνες συνοριοφύλακες για τους πολίτες της πΓΔΜ που ήθελαν να εισέλθουν στην Ελλάδα παύουν να ισχύουν. Υπενθυμίζεται ότι τα διαβατήρια όπου αναγραφόταν «Δημοκρατία της Μακεδονίας» δεν γίνονταν δεκτά.

Οι νέοι κανονισμοί εφαρμόζονται μια εβδομάδα μετά την τοποθέτηση της πινακίδας με τη νέα ονομασία της γειτονικής χώρας Βόρεια Μακεδονία στη συνοριακή πύλη με την Ελλάδα.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]