Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ: «Φασισταριό» όσοι διαφωνούν με τις Πρέσπες


«Φασισταριό» χαρακτήρισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστος Γιαννούλης, όσους πολίτες διαμαρτύρονταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην κομματική εκδήλωση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, χθες στην Κατερίνη.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μια γυναίκα που επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Τζανακόπουλο μετά από λίγο απομακρύνθηκε εκτός της αίθουσα που πραγματοποιείτο η εκδήλωση.

Από την πλευρά του, ανεβαίνοντας στο βήμα εκδήλωσης και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Γιαννούλης ανέφερε ότι «πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».


Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ρητορική είχε χρησιμοποιήσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της ΕΕ, όταν σε σύντομο διάλογο για τη Συμφωνία των Πρεσπών που είχε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν είχε περιγράψει τους συμμετέχοντες σε συλλαλητήριο ως «ακροδεξιούς λαϊκιστές».

Δείτε το βίντεο με τον Χρ. Γιαννούλη να αποκαλεί «φασισταριό» τους διαφωνούντες:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι καποτε γελοιοι δημοσιογραφισκοι των γελοιων ελληνικων ΜΜΕ εμαθαν να αποδεικνυουν και την

    γελοιοτητα τους ΚΑΙ στην πολιτικη!!

    Υπενθυμιζουμε σε αυτον τον ανιστορητο μπετοβλακα, οτι ο ετεροπροσδιορισμος χωρις

    επιχειρηματολογια αποτελει την χειροτερη μορφη φασισμου.

    Και απο την στιγμη που ξεφτιλισμενοι προδοτες χωρις τσιπα και χωρις ιστορικη και εθνικη

    συνειδηση βριζουν την πλειοψηφια του Ελληνικου λαου, οχι μονο αποδεικνυουν τον μισελληνισμο

    τους,αλλα παραδιδουν οι ιδιοι μαθηματα φασισμου.

    Και πως να μεινει ο γιος του στην χωρα,οταν εχει ισοπεδωθει η τελευταια σε ολα τα επιπεδα και

    απο τους συριζαιους;

    Να υπενθυμισουμε επισης σε αυτον το γελοιο πολιτικαντη οτι οσοι εχουν φυγει απο την

    Ελλαδα,εφυγαν επειδη δεν ανεχονται το φασισταριο που βρισκεται εντος Βουλης να παραδιδει

    μαθηματα... "δημοκρατιας" και "ιστοριας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και επιθυμεί ο πατήρ Γιαννούλης να μεγαλώσει ο υιός του στην Μεγάλη "Ματσεντόνια" και στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, ηστις οποίες δεν θα κατοικεί αυτό το "φασιστικό" γένος των Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατηγορεί τους πολίτες και περιμένει να τον ψηφίσουν;περίεργη λογική έχει, εκτός και δεν θέλει ψήφους και κάνει αγγαρεία με την υποψηφιότητα του για δικούς του λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]