Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χωρίς τέλος η κωμωδία με τον Παπαχριστόπουλο


Από... βδομάδα θα παραιτηθεί, γιατί θέλει να... ψηφίσει ξανά για τις Πρέσπες

Δεν έχει τέλος ο συνεχής εξευτελισμός του δημόσιου βίου με πρωταγωνιστές πολιτικά πρόσωπα-μέλη του Κοινοβουλίου. Εν προκειμένω, ο λόγος γίνεται για τον συνήθη ύποπτο Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών όλο δηλώνει ότι θα παραιτηθεί, αλλά ακόμη να το πράξει, και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που προανήγγειλε χθες δικό της κόμμα και μάλιστα πρωτοποριακό (!). Απίθανα πράγματα, δηλαδή, που συνάδουν με «μη χώρες» ή κανονικές μπανανίες και όχι στο πολιτικό σύστημα δημοκρατικού κράτους που υποτίθεται ότι βρίσκεται στον πυρήνα της Ευρώπης.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είχε προαναγγείλει την παραίτησή του για χθες Παρασκευή, έφτασε τελικά με μεγάλη καθυστέρηση στο γραφείο του Νίκου Βούτση και ενώ νωρίτερα τον έψαχναν οι δημοσιογράφοι, καθώς καθυστερούσε να φτάσει.

Χάλασε... το αυτοκίνητο

Μάλιστα, σε συνομιλίες του με ρεπόρτερ που τον αναζήτησαν ισχυριζόταν ότι καθυστερούσε επειδή... χάλασε το αυτοκίνητό του (ασχέτως αν ο ίδιος συνήθως κυκλοφορεί με μηχανή).

Με τα πολλά πήγε στη Βουλή, αλλά ως διά μαγείας ούτε χθες παραιτήθηκε! Εξερχόμενος του γραφείου του προέδρου της Βουλής τα άλλαξε.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής, επειδή, για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί, η παραίτησή μου να πάρει μια παράταση τεσσάρων πέντε ημερών» δήλωσε, προκαλώντας μειδιάματα μέχρι δακρύων στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.


Φυσικά, όλοι γνώριζαν ότι εν τω μεταξύ «μαγειρευόταν» από τον Νίκο Βούτση προσπάθεια για τη διάσωση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. «Εχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα (σ.σ.: χθες). Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα τελειώσει αυτή η ιστορία» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι τέσσερις με πέντε ημέρες».

Οσον αφορά την κυρία Μεγαλοοικονόμου, εμφανίστηκε έτοιμη να... ανοίξει τα φτερά της και να κάνει κόμμα, και μάλιστα όχι όποιο όποιο, της σειράς. Γιατί όχι; Εδώ τόσοι και τόσοι απίθανοι τύποι έγιναν αρχηγοί κόμματος, ειδικά στα χρόνια των Μνημονίων. Η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε τις διαθέσεις της με μια εντυπωσιακή κίνηση... Σπάζοντας το εμπάργκο στον Σκάι. Ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφασή της να εμφανιστεί στο κανάλι τους, απάντησε: «Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ, όχι δικό μου. Αν θέλουν, ας με διαγράψουν».

Και μετά πέταξε τη βόμβα και δήλωσε ότι μπορεί να φτιάξει νέο κόμμα, το οποίο «δεν θα έχει σχέση με... πολιτικούς». Αφήνοντας άφωνους όσους την άκουγαν, σημείωσε: «Η πολιτική έχει πολύ παρασκήνιο και αυτό δεν με εκφράζει».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]