Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στόλτενμπεργκ: Την Τετάρτη υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ


Με ανάρτησή του στο twitter ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ γνωστοποίησε ότι η υπογραφή του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων, τα οποία αποκάλεσε ως «μελλοντική Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ανακοινώνοντας την ημερομηνία, έκανε λόγο για ιστορική στιγμή. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο twitter έγραψε τα εξής: «Στις 6 Φεβρουαρίου θα γράψουμε ιστορία. Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ θα υπογράψουν το πρωτόκολλο ένταξης με τη μελλοντική Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ»


Μετά την υπογραφή του από τους μόνιμους αντιπροσώπους των κρατών μελών, παρουσία του υπουργού εξωτερικών των Σκοπίων Δημητρώφ, το πρωτόκολλο αναμένεται να εισαχθεί στην ελληνική Βουλή για κύρωση.

Αποτελεί το τελευταίο βήμα για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία των Πρεσπών μετά από τη ρηματική διακοίνωση που θα στείλει η Ελλάδα ότι ολοκληρώθηκε και η κύρωση Συμφωνίας και η κύρωση του πρωτοκόλλου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]