Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εξουσιαστές εναντίον του λαού


Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται πλέον απροκάλυπτα εναντίον του λαού. Δεν τη νοιάζουν ούτε η άποψη των πολλών ούτε οι ανάγκες τους ούτε η καθημερινότητα και οι επιδιώξεις της πλειονότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει σε όλους, με τον πιο ηχηρό και προκλητικό τρόπο, ότι ήρθε στην εξουσία με τα ψέματα για να παραμείνει σε αυτήν, δίνοντας γην και ύδωρ στους ξένους και κάνοντας εξυπηρετήσεις στα κομματικά στελέχη, στους ψηφοφόρους και τους συνδεδεμένους με τον παραταξιακό μικρόκοσμό του.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προέβη σε μια απερίγραπτη ασχήμια, σε μια πράξη που δεν τιμά ούτε την ιδιότητά του ούτε την πατρίδα μας: έβρισε ενώπιον των ξένων ηγετών τον λαό, λέγοντας ότι είναι ακροδεξιοί, ανόητοι και λαϊκιστές εκείνοι που αντέδρασαν και βγήκαν στις διαδηλώσεις εναντίον της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε ερωτήσεις που του απηύθυναν δημοσιογράφοι για τους θανάτους μικρών παιδιών στο Νοσοκομείο Λαμίας, απάντησε με ύβρεις: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!» Μίλησε για «τσόλια» και σε ρεπόρτερ είπε υποτιμητικά: «Ελα, καλή μου, τώρα. Γιατί; Τι είσαι για να σου απολογηθώ και με ρωτάς με αυτόν τον τρόπο; Γιατί να σου απαντήσω; Ποια είσαι να σου απαντήσω; Ολοι σας και μόνος μου - σας έχω…»


Αντί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Πολάκης να δίνει εξηγήσεις για το χάλι στο υπουργείο του, για τους θανάτους παιδιών στο Νοσοκομείο Λαμίας και την προσωπική επιλογή του να διορίσει τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία, εκφράζει τις αντικοινωνικές πεποιθήσεις του με το «όλοι σας και μόνος μου - σας έχω…», το οποίο υποτίθεται ότι έλεγε για τους καναλάρχες.

Στο σκηνικό της περιφρόνησης του λαϊκού αισθήματος και η κυρία Καφαντάρη, η οποία, ενώ αποδοκιμαζόταν από πατριώτες Ποντίους για την προδοσία της Μακεδονίας, εκείνη καταβρόχθιζε ατάραχη τη βασιλόπιτά της.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μια χυδαία επίδειξη του απεχθούς προσώπου της ανάλγητης εξουσίας.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]