Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Η φυσιολογική κατάληξη μιας παρά φύση σχέσης


Ποια είναι άραγε η απάντηση του Καμμένου στο απλό ερώτημα, ότι αφού είναι αντίθετος, γιατί δεν έριξε την κυβέρνηση ώστε να μην υπογραφεί η συμφωνία;

Όλες οι παρά φύσει σχέσεις έχουν την ίδια κατάληξη. Ο δεσμός ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι αλήθεια ότι ήταν μακρόβιος, ίσως επειδή η υπουργική και βουλευτική καρέκλα είναι πολύ φιλόξενη. Τώρα μόλις συνειδητοποίησε ο Π. Καμμένος, ότι μπορεί να τελειώσει η πολιτική του καριέρα, εμπιστευόμενος τον συνεταίρο του στην εξουσία.

"Έκαψε" και τους συνεργάτες του. Με δεδομένο ότι η Ν.Δ. δεν τους δέχεται στους συνδυασμούς της, και η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι επωφελής, λόγω μείωσης της δύναμής του, μάλλον δεν θα τους ξαναδούμε στα έδρανα της Βουλής, αν επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις. Ακόμη και στην περίπτωση που ανατραπούν οι προβλέψεις -αν το αποφασίσουν οι ισχυροί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ- ο Π. Καμμένος, δεν ξαναβλέπει υπουργικό θώκο.

Υπέγραψε το νέο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επιβάρυνση του λαού με άλλα 100 και πλέον δισ., υπέγραψε την υποβάθμιση της ελληνικής Παιδείας από τον Γαβρόγλου, συμφώνησε με την άλωση του κράτους από τους μαρξιστές, μη φέροντας αντίρρηση σε όλα αυτά, και πολλά άλλα.

Και αντιτάσσει ο Π. Καμμένος, ως μοναδικό του επιχείρημα, ότι είναι αντίθετος με την Συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά ποια είναι άραγε η απάντησή του στο απλό ερώτημα, ότι αφού είναι αντίθετος, γιατί δεν έριξε την κυβέρνηση ώστε να μην υπογραφεί η συμφωνία;


Αλβανοί στην πόλη Τζιακόβιτσα του Κοσσυφοπεδίου, συγκεντρώθηκαν για να εμποδίσουν Σέρβους προσκυνητές που πήγαν για να παρακολουθήσουν τη θεία Λειτουργία στην παλιά εκκλησία της πόλης. Οι Αλβανοί, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στα Θεοφάνεια, με εκκλήσεις που γίνονται στο Facebook, για να τους εμποδίσουν να πάνε στην εκκλησία.

Βίντεο και φωτογραφίες "χορεύτριας" μέσα στην Αγιά Σοφιά, στην ΚΠολη, προκάλεσαν την αντίδραση φιλοκυβερνητικών εφημερίδων που τόνισαν ότι αποτέλεσαν προσβολή για τις… ισλαμικές αξίες καθώς, όπως επισήμαναν στα άρθρα τους, η Αγιά Σοφιά είναι ιερός χώρος για τους Μουσουλμάνους.

Η αντίδραση των χριστιανών όπου γης, πού είναι; Η Αγιά Σοφιά δεν είναι ιερός χώρος για τους χριστιανούς; Πού είναι ο "πόνος" των ταγών της Εκκλησίας, αλλά και χριστιανικών σωματείων;

Η Αλβανία παραμένει εδώ και πέντε μήνες χωρίς Αμερικανό πρέσβη, αφού ενώ είχε ορισθεί από περασμένο καλοκαίρι δεν έχει εγκριθεί ακόμη από τη Γερουσία, η υποψηφιότητα της Καθλίν Ανν Κάβαλετς για τη θέση του Πρεσβευτή.

Αυτό επιβεβαιώνει όσα έχω γράψει κατά καιρούς, ότι η πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης για τα Βαλκάνια, έχει παραδοθεί στον αυτόματο πιλότο. Το βαθύ αμερικανικό κράτος δηλαδή, το οποίο διατηρεί στις ίδιες θέσεις όλους τους διπλωμάτες του Ομπάμα, στις βαλκανικές χώρες.

Η περίπτωση της Αλβανίας είναι ξεχωριστή, επειδή είχε ξεφύγει κατά πολύ ο απελθών Πρέσβυς, εμπλεκόμενος σε δημόσια αντιπαράθεση και με τον Γενικό Εισαγγελέα του κράτους. Τον έστειλαν σε υποβαθμισμένη θέση, και η παρουσία των ΗΠΑ στην Αλβανία, γίνεται με το FBI, που πραγματοποιεί ελέγχους για την διαφθορά.

Και μόνο το γεγονός, ότι στις διαπραγματεύσεις Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου συμμετέχει φανερά ο εκπρόσωπος του Σόρος, δείχνει πώς διαμορφώνεται η κατάσταση.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria https://www.voria.gr/article/i-katalixi-tou-desmou-siriza-me-pano-kammeno


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Την συνεργασία του επιδιώκοντος τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό καμενου με τους κομμουνιστές τσίπρα και κουτσούμπα γιατί την ονομάζεται ανίερη;;;;
    Για τον κομμουνισμό παλεύουν τσίπρας και κουτσούμπας για τον κομμουνισμό πάλευε και ο ΕΔΕΣ που λατρεύει ο καμενος.
    Για όποιον δεν τα γνωρίζει είναι ευκαιρία να τα μάθει για να μην τον παρασύρουν σε ΑΝΙΕΡΑ μονοπάτια οι διάφοροι εφημεριδογράφοι!

    Στο Δίστομο ανάμεσα σε τσίπα και κουτσουμπό ο καημένος!
    Πόσες φορές έχει γραφτεί και αποδειχθεί πως οι κομμουνιστές ήθελαν να παραδώσουν την Μακεδονία μας στους σλαύους;
    Ολα αυτά δεν τα ξέρει ο καμένος και οι δημοσιογράφοι;
    Γιατί συνεχίζουν το παραμύθι για δήθεν ανίερες συμμαχίες καμένου-κομμουνιστών;;;

    “Στο Δίστομο το όραμα Καμμένου για... νέο Γοργοπόταμο”

    http://newpost.gr/parapolitika/5c12576c56dccb7e13df0781/sto-distomo-to-orama-kammenoy-gia-neo-gorgopotamo


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΕΣ ΔΕΞΙΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ !
    ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ – ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ.
    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΠΑΛΕΥΑΝ!

    “Το Καταστατικό του ΕΔΕΣ ~ η ίδρυση της οργάνωσης.

    Ο όρκος, ο οποίος θα δίδηται υπό των μυουμένων έχει ως κάτωθι: «Ορκίζομαι εις την Τιμήν και την συνείδησίν μου...

    Να εργασθή και επιτύχη ώστε να εγκαθιδρυθή εις την Ελλάδα, μετά τον πόλεμον και την Νίκην της Συμμαχικής μας παρατάξεως,
    πολίτευμα Δημοκρατικόν, Λαϊκού χαρακτήρος και

    Σοσιαλιστικής μορφής, κατόπιν ελευθέρου Δημοψηφίσματος...

    Μετά την ελευθέραν – Λαϊκή θελήσει – εγκαθίδρυσιν της

    Λαϊκής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας

    να ανακαινίση εκ βάθρων την κρατικήν μηχανή, εις τρόπον ώστε Στρατός Ξηράς, Θαλάσσης και Αέρος, Χωροφυλακή και Αστυνομία Πόλεων, Δικαστική εξουσία, Διοικηταί και Οικονομικαί υπηρεσίαι πάσης φύσεως, Παιδεία και Εκκλησία, Τραπεζικά Ιδρύματα, ποικίλοι Οργανισμοί Δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου,

    απαλλαγούν από οιονδήποτε μέλος το οποίον δεν θα έχη αποδεδειγμένως άσπιλον παρελθόν και σταθεράν Δημοκρατικήν

    και Σοσιαλιστικήν συνείδησιν,

    πιστοποιουμένην διά πράξεων τοιούτων ώστε να υπάρχη πλήση μέχρι τελευταίου σημείου και σταθερά προς αυτό εμπιστοσύνη...”
    http://eoeaedes.blogspot.com/2014/04/blog-post.html

    Υ.Γ.
    Δεξιός και αντιβασιλικός ,εχθρός του Ηρωα εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά όπως ήταν ο Ζέρβας
    και ο ΕΔΕΣ
    ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!

    Είναι παραμύθια για μικρούς ανόητους και αμόρφωτους που νομίζουν
    πως μπορούν ακόμα και σήμερα που όλα είναι στο φως να κοροϊδεύουν τους Ελληνες!
    Τα μούτρα τους κοροϊδεύουν ΟΧΙ ΕΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]