Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο... αλυτρωτισμός των Ελλήνων και τα κουτάβια του Τζόρτζ Σόρος


Σύμφωνα με τον «πατριωτισμό» της Αριστεράς, τη Μακεδονία η Ελλάδα την κατέκτησε χωρίς να της ανήκει, όπως έγραφαν από παλιά στον Ριζοσπάστη

Ο πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο στο Παλέ ντε Σπορ για τον πατριωτισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πορεία καταλάβαμε όλοι τι είναι ο πατριωτισμός της Αριστεράς, με τον πρώην υπουργό Παιδείας και εκλεκτό στέλεχος του κόμματος, Ν. Φίλη, να δηλώνει:

«Η Mακεδονία δεν είναι μια και ελληνική, όταν ακούγεται ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική είναι αλυτρωτισμός» Και πρόσθεσε: «Και για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι η Μακεδονία έγινε ελληνική».

Σύμφωνα με τον «πατριωτισμό» της Αριστεράς, την Μακεδονία η Ελλάδα την κατέκτησε, χωρίς να της ανήκει. Αυτό άλλωστε έγραφαν οι κομμουνιστές στον «Ριζοσπάστη», καλώντας «τον μακεδονικό και θρακικό λαό να αγωνιστεί για την αυτονομία του», που του «την στέρησε η αθηναϊκή μπουρζουαζία».

Αλυτρωτισμό δηλαδή ασκεί το 70% των Ελλήνων πατριωτών. Πάντα οι ίδιοι. Ακόμη και όταν πριν από λίγο καιρό, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μας απειλούσε με ραντεβού στα γουναράδικα, εκεί δηλαδή που σφάζαν τα γουρούνια. Μπορεί οι εποχές να μη τους επιτρέπουν να ξαναβυθίσουν το μαχαίρι στα σπλάχνα της Ελλάδας, αλλά η ζημιά που προξενούν στην Πατρίδα, είναι το ίδιο σημαντική. [Τα γουναράδικα τα έχουν για το μέλλον].

Αισθητά μικρότερο χαρακτήρισε ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ, τον όγκο του συλλαλητηρίου στην Αθήνα συγκριτικά με το περσινό, υιοθετώντας τις εκτιμήσεις της ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έκανε λόγο για 60.000 διαδηλωτές. Αυτό δείχνει πως τα πράγματα «ακολουθούν μία θετική πορεία», σχολίασε.


Ο Σλάβος πολιτικός πάντως, δεν μας αποκάλεσε πράκτορες, κατάπτυστους, όχλο, ακροδεξιούς και άλλα παρόμοια, όπως μας χαρακτηρίζουν οι «πατριώτες» της Αριστεράς. Κάτι είναι κι αυτό.

Στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη κάθε Κυριακή γίνεται η υποστολή της σημαίας συνοδεία αγήματος και στρατιωτικής μουσικής. Εκατοντάδες κόσμου κάθε Κυριακή συγκεντρώνονται και ψέλνουν τον εθνικό ύμνο, δείχνοντας την αγάπη τους για την πατρίδα τους.

Την Κυριακή, ο Μητροπολίτης και φορείς της πόλης, κάλεσαν σε συγκέντρωση τον κόσμο για το Σκοπιανό, μετά την υποστολή της σημαίας. Όμως, πήγαν 2-3 στρατιώτες μόνοι και χωρίς άγημα, σαν κλέφτες και κατέβασαν την σημαία 1,5 ώρα πριν από την συγκέντρωση για να μην συμπέσει με την συγκέντρωση για την Μακεδονία!

Δεν θέλω να πιστεύω ότι στρατιωτικός πήρε αυτή την απόφαση. Μήπως ο νέος υπουργός Άμυνας, για να δείξει τα διαπιστευτήριά του στην κυβέρνηση που τον υπουργοποίησε;

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, ανανέωσε την ταξιδιωτική του οδηγία σχετικά με την Τουρκία. Στην οδηγία γίνεται έκκληση στους Αμερικανούς πολίτες να επανεξετάσουν τα ταξίδια τους στην Τουρκία, διότι εκεί υπάρχει τρομοκρατία και αυθαίρετες συλλήψεις. Αναφέρεται πως στην Τουρκία χιλιάδες άτομα έχουν συλληφθεί με «κατηγορίες δήθεν για τρομοκρατία» και προστίθεται πως οι κατηγορίες αυτές «φαίνεται να είναι πολιτικά κατευθυνόμενες». Όμως, οι ελληνόφωνοι τουρίστες αυξάνονται!…

Ξέρετε ποια είναι τα «κουτάβια του Ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος»; Το είπε ο δικηγόρος Αλτίν Γκοτζάι, σε δελτίο ειδήσεων, όπου μίλησε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα στελέχη που υποστηρίζονται από την αξιωματική αντιπολίτευση - PD, είναι το πιο πολύτιμο δώρο που έδωσε ο αρχηγός του, ο Λουλζίμ Μπάσα, προς τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Ο Γκοτζάι έχει αξιολογήσει ότι ο κατάλογος του PD για τις εκλογές είναι πιο αδύναμος από ποτέ, αφού όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αυτόν είναι «κουτάβια του Ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος».

Καλλισθένης εν δήμω
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]