Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εθνική προδοσία και οι Εφιάλτες


Ετερόκλητος όχλος δεν είμαστε εμείς, αλλά η πλειοψηφία που προσπαθεί να εξαγοράσει η κυβέρνηση για να επιβάλλει αντισυνταγματικά, με ένα μοναδικό στην ιστορία κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, μία συμφωνία που δεν θέλει κανένας και που εξυπηρετεί μόνο τα επεκτατικά σχέδια της Γερμανίας.

Γράφει η Σερένα Νομικού

Ο φθόνος και η προδοσία είναι δυστυχώς δύο από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του Έθνους μας, αρκετά για να μας οδηγούν από τη μία εθνική καταστροφή στην άλλη. Παρά το ότι το γνωρίζω όμως, δεν κατάφερα να μη μείνω άφωνη ακούγοντας το βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και πρώην υπουργό παιδείας, αυτόν που με δυσκολία τελείωσε μόλις το Λύκειο, να λέει πως οι Έλληνες ήταν ελάχιστοι στη Μακεδονία έως το 1922, οπότε δεν υπήρξαν Έλληνες εκεί αλλά Μακεδόνες.

Δηλαδή ένας άλλος λαός, ο οποίος κατά την ίδια λογική δεν θα είναι λάθος να διεκδικήσει αργότερα την ανεξαρτησία του, με αφετηρία την ονομασία των Σκοπίων ως Β. Μακεδονία! Με απλά λόγια πως πράγματι η Ελλάδα είναι μέχρι τη Λάρισα, χωρίς ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνει ούτε την Ήπειρο.

Θέλοντας τώρα να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, αφού το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι ένας νέος εμφύλιος πόλεμος, δεν πιστεύω πως είναι προδότης της χώρας του. Έχω λοιπόν την άποψη πως είναι απλά ένας φανατικός ανθέλληνας όχι σκοπίμως, αλλά επειδή υποφέρει από ένα είδος συμπλέγματος που προκαλείται από μία διανοητική ανεπάρκεια που δεν γίνεται αποδεκτή από το φορέα της. Επομένως είναι άδικο να κατηγορείται, αφού δεν είναι σε θέση να καταλάβει αυτά που λέει.


Ειδικά όσον αφορά τώρα την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, όταν το 70% των Ελλήνων, ένα αντίστοιχα μεγάλο ποσοστό των Σκοπιανών, οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι περισσότεροι διεθνολόγοι, οι συνταγματολόγοι, οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες, οι διπλωμάτες κοκ. είναι εναντίον, ενώ μόλις ένα 20% του πληθυσμού, οι Γερμανοί και οι Soros είναι υπέρ, τότε δεν μπορεί να έχει καμία λογική.

Αφού υπενθυμίσω εδώ το ρόλο της Γερμανίας στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, τα σχέδια της για τα Βαλκάνια και για τη Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να τονίσω πως όλοι εμείς που αντιδράσαμε με την εντυπωσιακή διαδήλωση της Κυριακής στο Σύνταγμα δεν είμαστε ετερόκλητος όχλος.

Αντίθετα, ετερόκλητη είναι η πλειοψηφία που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση για να επιβάλλει αντισυνταγματικά, με ένα μοναδικό στην ιστορία κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, μία συμφωνία που δεν θέλει κανένας και που εξυπηρετεί μόνο τα επεκτατικά σχέδια της Γερμανίας. Επί πλέον με μία απίστευτα γκεμπελική προπαγάνδα, σύμφωνα με την οποία οι υποστηρικτές της συμφωνίας είναι μετριοπαθείς, προοδευτικοί και ευρωπαϊστές, ενώ οι αντίπαλοι της ακροδεξιοί, εθνικιστές, πατριδοκάπηλοι, φασίστες, οπισθοδρομικοί και συντηρητικοί.

Θεωρεί λοιπόν πως είναι σωστό να δοθεί η γλώσσα, η υπηκοότητα και η εθνότητα, αφού για πρώτη φορά αναφέρεται ο όρος «Μακεδονικός λαός» στη ρηματική ανακοίνωση. Το ότι δε οι Σλάβοι θέλουν να νομιμοποιήσουν το μύθο τους περί «μακεδονικού έθνους» φαίνεται καθαρά από το τροποποιημένο Σύνταγμα τους, όπου ο κ. Βιλιάρδος έχει γράψει τα εξής:
«Στο Σύνταγμα των Σκοπίων υπάρχει το περίφημο άρθρο 36, σύμφωνα με το οποίο τα εξής: «Η Δημοκρατία εγγυάται ιδιαίτερα δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης σε βετεράνους του αντιφασιστικού πολέμου και όλων των Μακεδονικών απελευθερωτικών πολέμων σε ανάπηρους πολέμου, σε όσους έχουν απελαθεί και φυλακιστεί για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού Λαού και του Μακεδονικού κράτους». Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου αρνήθηκε κατηγορηματικά σε αυτό το άρθρο να αναφερθεί σε «Βόρεια Μακεδονία», κατά τον ίδιο για ιστορικούς λόγους – γεγονός που τεκμηριώνει αναμφίβολα την ύπουλη τακτική του» (πηγή).
Εν προκειμένω, έχει αλήθεια αναρωτηθεί η κυβέρνηση ποιοι είναι αυτοί οι «μακεδονικοί» εθνικοαπελευθερωτικοί πόλεμοι; Δεν αναφέρονται καθαρά στη διεκδίκηση της ελληνικής Μακεδονίας; Αυτό και μόνο το γεγονός δεν είναι προδοσία; Δεν λέγεται προδότης ή Εφιάλτης αυτός που προδίδει; Δεν είναι αρκετή η τεκμηρίωση του συνταγματολόγου που έχει δημοσιευτεί; (πηγή). Δεν είναι ύποπτη η μανία και η βιασύνη της να ψηφιστεί η συμφωνία, παρά την αντίθετη άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων; Δεν είναι εξίσου ύποπτοι οι διθύραμβοι των γερμανικών ΜΜΕ, οι οποίοι θυμίζουν τη βράβευση του Γ. Παπανδρέου λίγο πριν προδώσει την Ελλάδα διασώζοντας τις γερμανικές τράπεζες;

Όσον αφορά εμάς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, δεν είναι ντροπή να μας θεωρούν μία χούφτα Εφιάλτες ηλίθιες και ηλιθίους; Είναι σωστό να αποδεχόμαστε τέτοιες προσβολές; Τι θα μας πουν αργότερα τα παιδιά μας, όταν έλθουν αντιμέτωπα με τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοφανούς προδοσίας;

Κλείνοντας, έχουν αναλύσει τόσοι πολλοί και τόσο διεξοδικά τη συμφωνία της ντροπής και τη ρηματική ανακοίνωση του εθνικού μας εξευτελισμού, ώστε δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο. Δυστυχώς όμως, δεν πιστεύω πως η τεκμηρίωση θα πτοήσει τους Εφιάλτες, αφού έχω την άποψη πως η ανταμοιβή τους θα είναι αρκετή για να καλύψει τις τύψεις της συνείδησης τους, εάν υποθέσουμε πως διαθέτουν. Να είναι σίγουροι όμως πως δεν θα τους συγχωρήσουν ούτε τα ίδια τους τα παιδιά, όσα αργύρια και αν πάρουν.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ έχουν ήδη προειδοποιηθεί από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ότι δεν θα τους χωράει ο τόπος από την επόμενη στιγμή που θα τολμήσουν να προδώσουν με την ψήφο τους την Μακεδονία, ότι θα υπάρξει αμείλικτη παραδειγματική τιμωρία γιατί αυτή αξίζει στους προδότες και επιπλέον πρέπει να εξαλειφθούν από την Ελληνική επικράτεια για να διασφαλισθούν ΚΑΙ η Θράκη και η Ήπειρος, που είναι οι επόμενοι στόχοι προδοσίας και παράδοσης στα τέρατα της παγκοσμιοποίησης. Αύριο θα είναι συνένοχοι όσοι λείπουν από το Σύνταγμα για την ύστατη διαμαρτυρία μας και αντίστασή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη η θέση της ΝΔ, όμως είχε υποσχεθεί με σαφήνεια διαπραγμάτευση και επεξεργασία από μηδενική βάση ήδη από τον Οκτώβριο.

    «Εμείς, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών σε καμία περίπτωση. Και εφόσον η συμφωνία δεν κυρωθεί από τον κ. Τσίπρα, εμείς ως κυβέρνηση θα διαπραγματευτούμε με τα Σκόπια από την αρχή» σύμβουλος Επικοινωνίας ΝΔ. "Tα Νεα" 19 Οκτωβρίου 2018.

    Ως προς την πολιτική αντιμαχία καθώς και ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ισχύουν οι απειλές του νιμιτς ούτε υπάρχει κάποιο "αδεισμα" από σύριζα επικαλούμενη η κυβέρνηση την ανυπόστατη τοποθέτηση του Nimetz.
    Μένει να αποδείξει η νδ ότι δεν έχει έχει κοντή μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου ακόμα ονομάζεται εμφύλιο τον συμμοριτοπόλεμο καλά κάνει η
    μια φορά προδοτική πάντα προδοτικη αριστερά!
    Την ευθύνη όμως δεν την έχουν οι ΜΗ Ελληνες κομμουνιστές αλλά όλοι εσείς που ΔΕΝ θέλετε να δείτε την αλήθεια για την αριστερά και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν!
    Εννοείται όσοι βρίσκονται στις υψηλές θέσεις και τα αρπάζουν απο παντού εκμεταλλευόμενοι τους χαμηλά ιστάμενους χρήσιμους ηλίθιους αριστερούς που τους εχουν για την λάντζα όπως έχει ο σόρος τους ελληνόφωνους και όπως έχουν τον σόρος οι προωθούντες τον παγκόσμιο κομμουνισμό τραπεζίτες που κατοικοεδρεύουν στο Λονδίνο από τότε που έκανε εκεί την εμφάνιση του ο προτεσταντισμός εχθρός της Ελληνοορθοδοξίας!

    "Ομολογία Σίας Αναγνωστοπούλου: Με την συμφωνία των Πρεσπών τελειώνουμε ότι άφησε στην μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ


    Για όποιον έχει ακόμη την παραμικρή αμφιβολία πως ο ΣΥΡΙΖΑ με την συμφωνία των Πρεσπών ολοκληρώνει την προδοσία της Μακεδονίας, ήρθε η Σία Αναγνωστοπούλου να το ξεκαθαρίσει.

    Έτσι η γνωστή συριζαία δήλωσε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών:

    "Η αριστερά σε αυτόν τον τόπο έφτιαξε το ΕΑΜ. Αυτή ήταν που αντιστάθηκε και μαζί με την εθνική ανεξαρτησία συνδύασε την κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη. Είναι το ΕΑΜ που συνομίλησε με όλη την Ευρώπη και έφτιαξε ευρωπαϊκό μέτωπο. Είναι αυτή η αριστερά, η δική μας, που παίρνει την συνέχεια από εκείνη την περίοδο και γι΄ αυτό εντάσσουμε την συμφωνία των Πρεσπών σε αυτήν την μεγάλη ιστορία που έχουμε διανύσει".

    Είναι προδότες και περηφανεύονται!"


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-sias-anagnwstopoulou-teleiwnoume-oti-afhse-sthn-mesh-to-eam-elas-b#ixzz5dWCVPO4N

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]