Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χριστοδουλοπούλου στην αντιπολίτευση: Πλάκα έχετε, δώστε πόνο


Το γνωστό ειρωνικό της ύφος επιστράτευσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, δημιουργώντας ένταση στην Ολομέλεια της Βουλής. Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά, αλλά δύο!

Την πρώτη φορά απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια, ο οποίος νωρίτερα είχε καταθέσει το αίτημα για να διαβιβαστούν στη Βουλή όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μεταξύ των οποίων και το ενοποιημένο Σύνταγμα των Σκοπίων. «Λογικά δεν στέκουν αυτά αλλά να τα πει ο κ. υπουργός», είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους «συναδέλφους» της να εγερθούν ώστε να απορριφθεί το αίτημα του Ν. Δένδια. Ο βουλευτής της Ν.Δ., όμως, είχε ζητήσει να υπάρχει καταμέτρηση και έτσι όταν τους ζήτησε να σηκωθούν ήταν άμεση η αντίδραση των «γαλάζιων» βουλευτών.


«Έχετε πολύ πλάκα, ελάτε, δώστε πόνο», απάντησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου στις έντονες διαμαρτυρίες των βουλευτών, επιβεβαιώνοντας ότι μάλλον λειτουργεί ως βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ και του Μεγάρου Μαξίμου και όχι ως αντιπρόεδρος της Βουλής!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]