Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εξουδετέρωση της Αστυνομίας


Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου πρότεινε, όπως έγινε γνωστό, την παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. με το ερώτημα επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων και για τους οκτώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν στην ακινητοποίηση και τη σύλληψή του.

Το πόρισμα προτείνει απόταξη για τους τέσσερις και αργία με απόλυση για τους υπόλοιπους τέσσερις. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Η εξέλιξη του περιστατικού θα επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο με ακόμα μεγαλύτερο φόρτο εγκληματικότητας, ανασφάλειας και αδικίας.
Μόνο ο χώρος που σχετίζεται με το έγκλημα μπορεί να θεωρηθεί «νικητής» της αναμέτρησης, αφού τις υλακές των δικαιωματιστών και εκείνων που από την πρώτη στιγμή ανέλαβαν χρέη ιατροδικαστή, ανακριτή, εισαγγελέα, δικαστή, αξιωματικού της «υπηρεσίας» δίωξης φρονημάτων και δεσμοφύλακα θα τις πληρώσουν οι φιλήσυχοι πολίτες.

Αυτό θα γίνει επειδή οι αστυνομικοί από το περιστατικό του Ζακ Κωστόπουλου αποκόμισαν το εξής «δίδαγμα»: Οποιοσδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί μέλος «ευάλωτης κοινωνικής ομάδας» (γκέι, αλλοδαπός, οροθετικός, τρανσέξουαλ κ.ά.) έχει δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε και η ακινητοποίηση και σύλληψή του αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως - αν εκείνος δεν επιθυμεί να... συλληφθεί!


Στην πραγματικότητα, όλος αυτός ο συρφετός που ασχολείται συστηματικά με την αντιστροφή των αξιών και την επιβολή της δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας δεν παράγει τίποτε άλλο παρά ανυπόφορο θόρυβο.

Είναι κύμβαλα αλαλάζοντα που προσπαθούν να καθυποτάξουν τις πλειονότητες των κανονικών ανθρώπων υποβάλλοντάς τους την ιδέα ότι είναι «φασίστες» επειδή δεν τους αρέσει η παρακμή και θέλουν να ζουν φυσιολογικά και όχι παραδομένοι σε διαστροφές και στις παραισθήσεις των ουσιών και των σαθρών ιδεολογημάτων.

Η κινητοποίηση που έγινε από το γνωστό σύμπλοκο που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία (κατεστημένα ΜΜΕ, οργανώσεις για τα «δικαιώματα» των «μειονοτήτων», «ακτιβιστές», «διανοούμενοι» και πολιτικά κόμματα) κατόρθωσε να αντιστρέψει την αληθή εικόνα του περιστατικού και να δαιμονοποιήσει εκείνους που πήγαν να επιβάλουν τον νόμο. Αντί για καταστολή του εγκλήματος, βλέπουμε την εξουδετέρωση της Αστυνομίας.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]