Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καλημέρα(;) 2019…


Όχι δεν είμαστε πεσιμιστές, απλώς δεν έχουμε καμία διάθεση να βαυκαλιζόμαστε ότι το 2019 θα ανατείλει ο ήλιος της λύτρωσης πάνω από την Ελλάδα. Ούτε φυσικά να βομβαρδίζουμε με φρούδες ελπίδες... αναστάσεως τον κόσμο όπως κάνουν κυρίως τα κόμματα εξουσίας. Των οποίων ο στόχος μακάρι να ήταν η καλυτέρευση της ζωής των πολιτών κι όχι η λαγνεία για την εξουσία και τα οφίτσια.

Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο κι αν προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί της πολιτικής τους ματαιοδοξίας.

Μια... ένθεν κακείθεν ματαιοδοξία που νέμεται τον τόπο εδώ και σαράντα χρόνια μεριμνώντας αποκλειστικά για τα συμφέροντα των φέουδών τους κι όχι του λαού και της πατρίδας.

Καθώς αν είχαν έστω κι ένα μικρό ψήγμα πατριωτισμού είναι δεδομένο ότι δεν θα συμπεριφέρονταν ούτε στην Ελλάδα ούτε στους Έλληνες κατά αυτόν τον τρόπο.

Δεν θα τους σκλάβωναν αμφότερους με τα μνημόνια που τους σέρβιραν ως λύση για να διατηρήσουν τα προνόμια που πηγάζουν από την εξουσία, αναγκάζοντάς τους με το πιστόλι στον κρόταφο να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, ώστε αυτοί να συνεχίζουν να τρώνε απτόητοι σαν αδηφάγα.

Αλλά θα πάλευαν σαν τους ήρωες που έβγαζε κάποτε αυτή η γη, θα σήκωναν την σημαία ψηλά και... γαία πυρί μειχθήτω. Κι έτσι ίσως η Ελλάδα να ξαναέγραφε ένδοξη ιστορία.


Αντίθετα προτίμησαν να εγκλωβίσουν τόσο τη χώρα όσο και τον λαό σε έναν αέναο φαύλο κύκλο αφαίμαξης και αβεβαιότητας, υποδυόμενοι τους σωτήρες.

Σωτήρες, που ό, τι είχαν καταφέρει οι πατριώτες ηγέτες του παρελθόντος το θυσίασαν στον βωμό της λιποψυχίας και τον ψεμάτων με μοναδικό γνώμονα τον σφετερισμό της διακυβέρνησης προς ίδιον όφελος.

Σφετερισμός, που έβαλε ταφόπλακα στην πατρίδα με την παράδοσή της στα κοράκια – αποικιοκράτες.

Τα οποία δεν ήλπιζαν ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους ότι θα υπήρχαν «ηγέτες» που θα πέταγαν τη χώρα τους στα σκουπίδια για να επιβιώσουν.

Ίσως να είμαστε υπερβολικοί και να θολώνει την κρίση μας η άδολη αγάπη για την Ελλάδα.

Τα γεγονότα όμως δυστυχώς μας δικαιώνουν.

Όσο κι αν κάποιοι συνεχίζουν να εθελοτυφλούν θεωρώντας ότι υπήρξαν και υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που νοιάστηκαν και νοιάζονται για τον τόπο, το ξεπούλημα της Ελλάδας που ξεκίνησε από το 10’ τους διαψεύδει.

Ξεπούλημα που υπηρέτησαν σαν γιουσουφάκια όλοι οι τιμονιέρηδες των μνημονίων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

- 2010: Υπογράφεται η παράδοση της Ελλάδας στα κοράκια.

- 2011: Τα κοράκια τρώνε τον τότε σωτήρα και τον αντικαθιστούν με έναν προσωρινό πιστεύοντας ότι θα υλοποιήσει τα θελήματά τους.

- 2012: Δεν τραβάει το πουλέν και το αντικαθιστούν με αυτόν που έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια αλλά στην πορεία επειδή προφανώς του τράβηξαν το αυτί, σε μια ξαφνική κρίση αυτοκριτικής, ανακάλυψε ότι ήταν αμαρτωλός. Τα κοράκια όμως τον συγχώρησαν νομίζοντας ότι βρήκαν τον ιδανικό άνθρωπο για να κάνουν την δουλειά τους.

- 2014: Ο ιδανικός άνθρωπος φτάνει στα όριά του όταν του ζητάνε εκτός από την οικονομική υποδούλωση να προχωρήσει και στην εδαφική. Εκεί αναγκαστικά... όρθωσε ανάστημα και όπως διαπιστώθηκε του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ακριβώς όπως και στους προηγουμένους, συνάπτοντας συμμαχία με έναν νέο σωτήρα.

- 2015 – 2018: Επιτέλους βρήκαν τον άνθρωπό τους. Κατάφερε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι να υπηρετήσει τις ονειρώξεις τους, με τους προγενέστερους να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο κραυγάζοντας συνάμα , πως ένας αμόρφωτος μπαχαλάκιας τους πήρε τα σκαλπ.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να συμμαχήσουν με πολιτικούς που μισούσαν μπας και τον φάνε.

Αυτός όμως συνεχίζει δυναμικά το ξεπούλημα, κουνώντας τους επιδεικτικά το δάχτυλο. Εκ του ασφαλούς βεβαίως, καθώς απολαμβάνει ακόμη την εμπιστοσύνη των αποικιοκρατών. Κι αυτοί σαλτάρουν ακόμη περισσότερο.

Αν καταφέρει δε να ολοκληρώσει το ξεπούλημα, δηλαδή την ψήφιση του εκτρώματος των Πρεσπών, την παράδοση της Κύπρου και του Αιγαίου για να μπορέσουν τα κοράκια να ρουφήξουν ανενόχλητα τα κοιτάσματα, που αυτομάτως θα οδηγήσει σε περαιτέρω στήριξη στο πρόσωπό του, εκεί να δείτε τι θα πάθουν.

Βέβαια ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην τα καταφέρει ο προστατευόμενός τους. Την λύση ωστόσο την έχουν έτοιμη. Θα βάλουν να κυβερνήσουν αυτούς που μισούσαν οι σωτήρες του 14’ που αίφνης γενήκαν αδέρφια και λύθηκε το πρόβλημα. Θα έχουν παραλάβει όμως τόσο καμμένη γη, που είναι σίγουρο ότι οι μέρες τους θα είναι μετρημένες. Και κάπου εκεί θα τους αναγκάσουν να σύρουν το κουφάρι της Ελλάδας παρέα με το αγαπημένο τους παιδί για να ολοκληρώσουν τα βρώμικα σχέδιά τους.

Έτσι με μαθηματική ακρίβεια λόγω της οργής που θα έχει προκαλέσει στον κόσμο η υποτέλεια και η μειοδοσία τους, θα οδηγηθούν όλοι μαζί στα πολιτικά Τάρταρα. Οι σωτήρες όμως του 14΄ για ακόμη μια φορά θα συνεχίζουν να αυταπατώνται ότι έφτασε η στιγμή της επιστροφής δίχως να μπορούν να κατανοήσουν γιατί ο λαός θέλει να τους κατασπαράξει όπως και τους υπόλοιπους.

Τώρα αν θα πληρώσουν όλοι μαζί ή θα μείνουν στο απυρόβλητο απολαμβάνοντας τους καρπούς που τους πρόσφερε το ξεπούλημα της πατρίδας όπως αναφέραμε στην αρχή, θα εξαρτηθεί από τις τότε ορέξεις των κορακιών.

Το σίγουρο είναι ότι ήδη έχουν αποφασίσει να τελειώσουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα με αυτά που το βάζουν να κάνει, αντικαθιστώντας το με νέους σωτήρες. Όπως κάνουν άλλωστε κατά κόρoν από την αρχή της σύστασης του νεοελληνικού κράτους.

Όσο για εμάς τους υπόλοιπους; Θα συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ξημερώσει μια νέα χρονιά που όντως θα μπορούμε να πούμε καλημέρα!!!

Όφις Ιοβόλος
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]