Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέλος του Ρουβίκωνα συνελήφθη στα επεισόδια του Πολυτεχνείου


Την επιβεβαίωση ότι ένα μέλος του Ρουβίκωνα βρισκόταν ανάμεσα στους αναρχικούς που συμμετείχαν στις πορείες του Πολυτεχνείου έδωσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι το «μήνυμα ελήφθη».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης περιλαμβάνεται στους 19 συλληφθέντες. Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» ο συλληφθείς είναι ένας 28χρονος που στο παρελθόν έχει προσαχθεί για 4 με 5 ενέργειες της αναρχικής ομάδας.

Με άνάρτησή του, μια ημέρα μετά τις σφοδρές συγκρούσεις κουκουλοφόρων με τις αστυνομικές δυνάμεις στο Πολυτεχνείο και στους παρακείμενους δρόμους, στα Εξάρχεια, καθώς και στους Αμπελόκηπους, έξω από την Ασφάλεια, το μέλος του Ρουβίκωνα αναφέρεται στο περιστατικό ξυλοδαρμού, όπως το αποκαλεί, σχολιάζοντας ταυτόχρονα τη χθεσινή εκφρασμένη ικανοποίηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως προς την ΕΛ.ΑΣ για το έργο που επιτέλεσε στη διαχείριση των επεισοδίων.

Εντύπωση προκαλεί η φράση με την οποία κλείνει την πρότασή του κειμένου του, καθώς λέει «Το μήνυμα ελήφθη..», χωρίς να διευκρινίζεται το ακριβή νόημά της.


Συγκεκριμένα, γράφει στο facebook: «Ικανοποίηση Γεροβασίλη και Παπακώστα για τους άγριους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών στην αλεξάνδρας χωρίς να πέσει ούτε ενα μπουκάλι νερό.Ικανοποίηση Γεροβασίλη και Παπακώστα για τον άγριο ξυλοδαρμό συντρόφου του ρουβίκωνα απο ματατζήδες με τα γκλόπ ανάποδα. Το μήνυμα ελήφθη..»


Στο μεταξύ, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας από τους 19 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο και την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, οι 15 είναι Έλληνες και οι 4 αλλοδαποί.

Ειδικότερα, από τους 15 ημεδαπούς, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών. Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών. Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]