Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντι Μάιο: Δεν μπορούν να μας ζητούν τη «σφαγή» των Ιταλών


Οι εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τον Μάιο θα φέρουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και θα βοηθήσουν την Ιταλία στη μάχη της έναντι των Βρυξελλών, όσον αφορά τον προϋπολογισμότο, σημείωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της ιταλικής κυβέρνησης, Λουίτζι Ντι Μάιο την Κυριακή.

Οπως μεταδίδει το Reuters, μιλώντας στην Corriere della Sera, τόνισε ότι είναι σίγουρος πως Ρώμη και Βρυξέλλες θα μπορούσαν να αποφύγουν τη σύγκρουση, προβλέποντας ότι η Κομισιόν θα έχει μία διαφορετική προσέγγιση μετά τις ευρωεκλογές, που ίσως δώσουν ώθηση σε κόμματα κατά της λιτότητας.

«Οι πολίτες θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές και θα προκαλέσουν μεγάλη αλλαγή. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι του διαλόγου, αλλά δεν μπορούν να μας ζητάνε να οδηγήσουμε τους Ιταλούς σε σφαγή», είπε ο επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων.

Υπενθυμίζεται ότι η Κομισιόν απέρριψε τον περασμένο μήνα το σχέδιο για τον ιταλικό προϋπολογισμό του 2019, ζητώντας νέα πρόταση από την Ιταλία και μείωση του χρέους.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]