Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν ψάχνει στην Ελλάδα Τούρκο «γκιουλενιστή» πρώην ποδοσφαιριστή


Τουρκικό δικαστήριο έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αιτήματος έκδοσης για τον πρώην Τούρκο διεθνή ποδοσφαιριστή Αρίφ Ερντέμ, ο οποίος αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 15 ετών στην Τουρκία για εικαζόμενη ένταξή στο κίνημα Γκιουλέν, αναφέρει η τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Diken, όπως μεταδίδει ο Σκάι.

Ένα ένταλμα για την σύλληψη του Ερντέμ εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2016, λίγες ημέρες μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος την οποία το καθεστώς Ερντογάν “χρεώνει” στον Γκιουλέν. Ο Ερντέμ διέφυγε και οι τουρκικές αρχές πιστεύουν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Ερντέμ είναι ένας από τους πολλούς Τούρκους ποδοσφαιριστές που φέρεται ότι εμπλέκονται στο κίνημα Γκιουλέν, το οποίο η τουρκική κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως τρομοκρατική οργάνωση. Ο ίδιος αρνείται ότι “είναι μέλος οποιασδήποτε τρομοκρατικής οργάνωσης ή οποιασδήποτε οργάνωσης που θα έκανε κακό στο έθνος και την πατρίδα μου”.

Ο Ερντέμ, είναι 60 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Τουρκίας και ως προπονητής της Γαλατασαράι , κέρδισε το κύπελλο UEFA το 2000.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]