Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανικά ΜΜΕ: Προσαγωγές Ελλήνων πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα


Σε προσαγωγές Ελλήνων προχώρησαν οι αλβανικές αστυνομικές αρχές, λίγο πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Αρχικά το αλβανικό faxweb μετέδωσε πως οι προσαγωγές ήταν 2, αργότερα ανέβασε τον αριθμό σε 3, ενώ τελικά γίνεται αναφορά για 4 προσαγωγές στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Τα άτομα που προσήχθησαν από τις αλβανικές Αρχές θεωρήθηκαν ύποπτα για υποκίνηση επεισοδίων κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το αλβανικό faxweb, κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν στις αποσκευές των δύο Ελλήνων κουκούλες full face και μπλουζάκια με παραστρατιωτικά σύμβολα.

Υπολογίζεται ότι περίπου 2.000 άτομα θα παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενώ οι αλβανικές συνοριακές Αρχές υποβάλλουν σε εξονυχιστικό έλεγχο τους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες.


Σύμφωνα και πάλι με το faxweb, από νωρίς το πρωί οι αλβανικές αρχές έχουν απαγόρευσει τη διέλευση από την Κακαβιά σε 13 άτομα, λόγω ενδείξεων ότι θα μπορούσαν να υποκινήσουν σε πράξεις μίσους και βίας.

Δείτε βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο Fax News:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]