Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσαγωγές ομογενών στην Αλβανία μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα


Σε προσαγωγές ομογενών στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, προχώρησαν Αλβανοί αστυνομικοί, αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 μεταξύ των προσαχθέντων, είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενή, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για την κηδεία του 35χρονου.υ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η προσαγωγή του γαμπρού του Κωνσταντίνου Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, γι΄ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, ειναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει, να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές Αρχές.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σύμφωνα μέ τελευταίες πληροφορίες οί συλληφθέντες είναι περιπου 20 άτομα καί όχι τέσσερις[πρόεδροι βορειο ηπειρωτικών σωματείων καί ό γαμπρός τού εθνομαρτυρα] . Καί νά χεις τόν Αλιεξη νά λέει ότι οί Αλβανοί είναι σύμμαχοι μας. Ούτε κουβέντα γιά τόν εθνομάρτυρα Κωσταντίνο..... Καί νά χεις τόν Φίλη τόν ανθέλληνα τήν σκ.....μπετονιέρα νά σκυλεύει τή μνήμη τού παληκαριού. Μόνο πού δέν επιδοκίμασε τούς Αλβανούς... Μιά απορία έχω : Ή ΤΑΞΙΑΡΧΊΑ ΣΤΆ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ; ΓΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; Νά γίνει ένα ντου. Καί παράλληλλα χαμηλές νυκτερινές διελεύσεις μερικών γέρικων φάντομ πάνω από τά Τίρανα νά σπάσουν μερικά τζάμια; [Γιά τήν Αλβανία οί "παπούληδες" είναι υπέραρκετοί "φωνακλάδες"]. Καί εφόσον οί τηγανοκέφαλοι δέν συνετιστουν. Ίσιωμα καί οικόπεδο τό αρχηγείο τής RENEA . Γιά όλα υπάρχει λύση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]