Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα κλείσει και το κατάστημα της τουρκικής Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή;


Αθόρυβους ελέγχους πραγματοποίησαν σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Χρόνος” οι ελληνικές αρχές στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή μετά την ολοκλήρωση των ελέγχωνπου πραγματοποιήθηκαν στο υποκατάστημα της ιδίας τράπεζας στην Ρόδου, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος.

Αποτέλεσμα των νέων ελέγχων των ελληνικών αρχών στην Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή, ήταν η αλλαγή του γενικού διευθυντή του καταστήματος το οποίο όμως τελικά δεν έκλεισε. Ο λόγος για τον οποίο οι ελληνικές αρχές δεν έκλεισαν το υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή, σχετίζονται με τις διπλωματικές ισορροπίες σε μία κρίσιμη εποχή όπου υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι έλεγχοι των ελληνικών αρχών στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας στη Ρόδο έβγαλαν στην επιφάνεια τεράστια κενά και τρύπες στην λειτουργία του καταστήματος, ειδικά στη διακίνηση ποσών, ένα γεγονός που η εφημερίδα “Εστία” κατέγραψε σε άρθρο της πρόσφατα.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Χρόνος” αν και το κατάστημα της Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή δεν έκλεισε, οι ελληνικές αρχές έστειλαν το κατάλληλο μήνυμα στην διοίκηση της τράπεζας ότι εαν το υποκατάστημα της Ziraat στην Θρακική πόλη δεν περιοριστεί σε αμιγώς τραπεζικές εργασίες και αναμειγνύεται σε άλλα θέματα, θα κλείσει κι αυτό εκτός και εάν οι Τούρκοι προλάβουν να το κλείσουν οι Τούρκοι για λόγους… γοήτρου αναφέρει η εφημερίδα “Εστία”.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]