Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα... ακριβά γούστα της κυρίας Ερντογάν


Το προεδρικό ζεύγος αναχώρησε για επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία και η Εμινέ Ερντογάν εθεάθη εισερχόμενη στο αεροπλάνο με μία πανάκριβη Channel τσάντα, αξίας 5.000 ευρώ, μεταδίδει ο Ant1.

Τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για πρόκληση την ώρα που στη χώρα υπάρχει κρίση, με τη «Τζουμχουριέτ» να πρωτοστατεί στα πικρόχολα σχόλια. «Το σαράι ούτε που την ακούει την κρίση. Η Εμινέ Ερντογάν αυτή τη φορά κράτησε τσάντα 35 χιλιάδων λιρών». Και συνεχίζει, «ο πολίτης έχει πνιγεί στις αυξήσεις, αλλά το σαράι δεν λέει να κάνει πίσω στα πολυτελή έξοδα».

Η Εμινέ Ερντογάν είχε ξαναβρεθεί στο επίκεντρο σχολιασμού με μία τσάντα Hermes, αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων, που είχε κρατήσει σε άλλο της ταξίδι.

Αλλά τα λούσα δεν σταματούν στις τσάντες… H ένοικος του σαραγιού έχει πολλές φορές προκαλέσει τα σχόλια για το νερό δράκου, τα φρούτα συνοδεία aloe vera, το σούσι από σολομό με πιπερόριζα και άλλα υπερλούξ εδέσματα, τα οποία αρέσκεται να… γεύεται ως μία γνήσια, σύγχρονη «σουλτάνα».

Στο στόχαστρο επικρίσεων βρίσκεται για μία ακόμα φορά η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν, λόγω των ακριβών της γούστων.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]