Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ: Κυρώσεις εναντίον Τουρκικής εταιρείας για εμπόριο όπλων με την Βόρεια Κορέα


Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν κυρώσεις εναντίον μιας Τουρκικής εταιρείας και ενός βορειοκορεάτη διπλωμάτη με έδρα τη Μογγολία, κατηγορώντας τους ότι εμπορεύονται όπλα και είδη πολυτελείας με την Πιονγιάνγκ κατά παράβαση των διεθνών κυρώσεων.

Το Υπουργείο Οικονομικών των Η.Π.Α. ανακοίνωσε του ότι η SIA Falcon International Group όπως και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, η οποία διαθέτει επίσης υποκατάστημα στη Λετονία, θα μπει στη «μαύρη λίστα» για εξαγωγή όπλων προς ή από τη Βόρεια Κορέα.

Κυρώσεις επιβλήθηκαν και εναντίον του Ρι Σόνγκ Ουν, τον οικονομικό και εμπορικό σύμβουλο της πρεσβείας της Βόρειας Κορέας στη Μογγολία με την κατηγορία ότι αξιωματούχοι της SIA Falcon φιλοξένησαν τον Ρι νωρίτερα φέτος στην Τουρκία για να διαπραγματευτούν συμφωνίες όπλων μαζί του.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]