Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αριστερά σημαίνει οπισθοδρόμηση


Η δύσμοιρη πατρίδα μας έχει περάσει πολλά δεινά. Ένα από τα χειρότερα είναι η πνευματική μόλυνση που έχει υποστεί μερίδα του πληθυσμού από τα παρωχημένα αριστερά ιδεολογήματα. Η Ελλάδα, αν δεν έβρισκε αυτό το μέγα κώλυμα στο διάβα της, θα μπορούσε να είχε κάνει πολλά βήματα προόδου και να ανήκει στο κλαμπ των αληθινά ισχυρών χωρών, να μην ασθμαίνει οικονομικά και να μην αιμορραγεί πληθυσμιακά.

Η Αριστερά, όταν, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ετοιμαζόμασταν να μεταφράσουμε σε εθνικά κέρδη τους πολυαίμακτους αγώνες και τις θυσίες μας, αφού είχαμε εξαρχής ταχθεί στο πλευρό των νικητών, σήκωσε τα όπλα κατά της πατρίδας. Αντί για κέρδη, είχαμε πάλι πόλεμο!

Και στην περίοδο της ειρήνης, η Αριστερά μάς έστειλε αιώνες πίσω, εγκλωβίζοντας παραγωγικές δυνάμεις της χώρας με τα αδιέξοδα των ανοησιών που πρεσβεύει. Ενα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα πρωτογονισμού, αταβιστικής επιθετικότητας και ανίατης... μωρίας είναι εκείνο με την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Μαγνησίας, που απέρριψε δωρεά την οποία ήθελε να κάνει το Ίδρυμα Μποδοσάκη σε σχολείο της Μαγνησίας. Επίσης, η ΕΛΜΕ Μαγνησίας με ανακοίνωσή της ζήτησε από τους συλλόγους και τους διευθυντές των γυμνασίων του νομού να απορρίψουν όλες τις πιθανές δωρεές του Ιδρύματος Μποδοσάκη για τον «βασικό εξοπλισμό» των εργαστηρίων στα σχολεία αυτά και, αν είχαν αποδεχτεί κάποια, να την ακυρώσουν!


Οι άνθρωποι αυτοί, που, όπως και οι άλλοι ομοϊδεάτες τους, ζουν σε άλλο χωροχρονικό συνεχές, θεωρούν ότι, αν τα σχολεία δέχονται δωρεές ιδρυμάτων, τότε το υπουργείο Παιδείας θα σταματήσει να χρηματοδοτεί τη δημόσια εκπαίδευση!

Η ίδια λογική του παραλόγου διέπει και τις δυνάμεις που κυριαρχούν στα ελληνικά πανεπιστήμια και αγωνίζονται συστηματικά για την αποσύνδεση των επιχειρήσεων από τα ΑΕΙ - κάτι που είναι θεσμός σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και συνεισφέρει τα μέγιστα στην τεχνολογική ανάπτυξη των χωρών που λειτουργούν έτσι, εξασφαλίζοντας εκατομμύρια θέσεις εργασίας για τους νέους.

Αριστερά σημαίνει οπισθοδρόμηση.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]