Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μυστική συνάντηση Ιερώνυμου - Τσίπρα


Θέμα της συνάντησης η εκκλησιαστική περιουσία...;

Μυστική συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με κύριο θέμα την εκκλησιαστική περιουσία.

Όπως μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αποφασίστηκε η λειτουργία της εταιρείας για την αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής Περιουσίας, που είχε συσταθεί επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, θέμα που είχε μείνει εκκρεμές. Τα έσοδα της εταιρείας θα μοιράζονται εξίσου και στις δυο πλευρές, πολιτεία και εκκλησία.

Παράλληλα, μίλησαν για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους, ενόψει και της συνταγματικής αναθεώρησης, το οποίο τέθηκε ακροθιγώς από τον Αρχιεπίσκοπο αλλά και τη συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς και τη στήριξη της κυβέρνησης στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]