Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντιμέτωποι με τον θάνατο...


Το ακούσαμε κι αυτό… μη το χτυπάτε το παιδί, είναι μικρό ακόμη… μόλις 44 ετών!

Και αμέσως θυμήθηκα τότε που ο υπερήλικας Ανδρέας αποφάσισε να παντρευτεί τη νταρντάνα Μιμή, και η μαμά της, καμιά 30αριά χρόνια μικρότερη του γαμπρού, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της «ας παντρευτούν τα παιδιά, την ευχή μου να έχουν… αφού αγαπιούνται»!!!!

Έτσι και σήμερα, ας τα διαλύσει όλα ο Αλέξης, παιδί είναι…

Που θα πάει; Θα ψηθεί σιγά σιγά και τότε να δείτε πως θα πάρει μπροστά η χώρα.

Τότε θα δείτε το όραμα των συριζαίων να ξεδιπλώνεται, ακόμη και στο διάστημα (όπως λέει ο Παππάς).

Απλά, είναι μικρός ακόμη και μαθαίνει. Έχει χρόνια μπροστά του.

Άσχετα αν άλλοι στην ηλικία του έχουν πετύχει πράγματα και θάματα.

Αυτός όμως, ως ένας ακόμη μπούλης, ένας παιδήλικας, που δεν έχει δουλέψει σε κανονική δουλειά ούτε για μια μέρα (οι αφισοκολλήσεις και οι καταλήψεις δεν μετράνε), πέρα απ’ όλα τα άλλα ελαφρυντικά (ανισορροπία, αγραμματοσύνη κλπ.) τώρα μας πλασάρει μέσω των εξαρτημένων παπαγάλων του ότι είναι ακόμη μικρός, άρα δικαιολογείται για ό,τι κάνει.

Σε λίγο θα βγει και κανένας άλλος συριζαίος πρώην πασόκος, αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι, και θα μας πει ότι ο μπέμπης έβγαλε και μαγουλάδες… Iκανούς τους έχω.


Βέβαια, όταν ανέβαινε σε τραχτέρια, ηγούνταν διαδηλώσεων με τη ντουντούκα στο ένα χέρι και τη γροθιά σφιγμένη στο άλλο, όταν κατήγγειλε τους πάντες και τα πάντα, όταν υπόσχονταν να βάλει την μαντάμ Μέρκελ να χορεύει τσάμικο, ή όταν απειλούσε να μπει στην ΤτΕ, και να σύρει τον Στουρνάρα απ’ τον γιακά προς τη φυλακή… τότε ήταν ώριμος, και εκατομμύρια γιδιών τον ψήφισαν για να τα σώσει από τους χασάπηδες της ΕΕ.

Τώρα είναι μικρός… Nα δούμε πόσοι ακόμη νεκροί θα χρειαστούν για να μεγαλώσει και να ωριμάσει επιτέλους.

Εν τω μεταξύ οι σοροί συνεχίζουν να μαζεύονται, με τους συριζαίους (αν)αρμόδιους να έχουν χάσει την μπάλα, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο, και να φτάνουν σε σημείο να πλαστογραφούν έγγραφα για να καλύψουν τον ποπό τους. Ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη του εγκλήματος στον άλλον.

Με το Ρενάκι να κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως η περιφερειάρχισσα, που έβλεπε τα πτώματα να περνούν…

Και τον Ψινάκη να δείχνει, έστω και αργά, ότι άρχισε να αντιλαμβάνεται τις ευθύνες που ανέλαβε, και πως η ζωή δεν είναι ένα ακόμη γκλαμουράτο πάρτι σε κότερο...

Αμ ο άλλος; Ο Πολάκης ντε, ο σωσίας του Αραβαντινού, που ανάμεσα σε χίλιες δυο άλλες φτηνές δικαιολογίες, ψέλλισε και το αμίμητο «αν δεν μπει σφραγίδα του ιατροδικαστή, για εμάς δεν υπάρχει νεκρός», ή κάπως έτσι.

Κι έρχομαι εγώ ο ποταπός να συμπληρώσω πως αν δεν έχει και πρόσφατη φορολογική ενημερότητα ο μακαρίτης, ή δεν έχει κλείσει τις οφειλές του στη ΔΟΥ, και την οικογενειακή μερίδα του στον Δήμο… δεν έχει πεθάνει! Ας μη τον κλαίνε οι συγγενείς.

Αλλά που να καταλάβουν οι ημιμαθείς δημοσιογράφοι, τα μίσθαρνα τρολς του Κούλη, και οι λοιποί εχθροί της προόδου, ότι ο Πολάκης μιλούσε με κβαντοφυσικούς όρους… παραπέμποντας στην περίφημη «γάτα του Σρέντιγκερ», που μέσα στο κουτί είναι ζωντανή και νεκρή συγχρόνως… μέχρι να ανοίξει το κουτί και να την δει ενσυνείδητος παρατηρητής, και να … βάλει την σφραγίδα του μπας και πειστεί επιτέλους και ο Πολάκης!

Μέχρι πρόσφατα γελούσαμε με τα καμώματα τους.
Τώρα ή πεθαίνουμε ή κινδυνεύουμε να πεθάνουμε από τα εγκλήματά τους.

Strange Attractor
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]