Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Αν αυτοί έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τον κόσμο μας και το Θεό μας


Κι αν αυτοί έχουν δολάρια, εμείς έχουμε τον κόσμο μας και τον θεό μας. 
Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Τούρκο πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan, ο οποίος με τον τρόπο αυτό κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να "αγνοήσουν τις επιθέσεις εναντίον της Τουρκίας".

Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε πολίτες κατά την πρώτη επίσκεψή του στον τόπο καταγωγής του στην επαρχία της Μαύρης Θάλασσας στο Rize, δήλωσε πως
"θα δουλέψουμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη χώρα μας πιο σύγχρονη, και τις 81 επαρχίες μας, Θεού θέλοντος. Απλώς να ξέρετε ότι είμαστε καλύτεροι από χθες και αύριο θα είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε σήμερα".

Αναφερόμενος στην πτώση του τουρκικού νομίσματος έναντι του δολαρίου, ο Erdogan σχολίασε ότι
"υπάρχουν διάφορες εκστρατείες. Μην σας απασχολούν αυτές. Και μην ξεχνάτε ότι εάν αυτοί έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τους ανθρώπους μας και το Θεό".





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]