Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Η αποφυλάκιση Γερμανών και Αμερικανών πολιτών θα βοηθούσε την Τουρκία


"Μεγάλη ανησυχία" για τις εξελίξεις στην Τουρκία εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας και τόνισε ότι η αποφυλάκιση των Γερμανών, όπως και των Αμερικανών, που κρατούνται σε τουρκικές φυλακές, θα διευκολύνει και την οικονομική κατάσταση.

Η Τουρκία είναι σημαντικός εταίρος και για τις γερμανικές επιχειρήσεις, δήλωσε ο κ. Μάας και πρόσθεσε ότι η όξυνση στις σχέσεις με τις ΗΠΑ έχει επιδεινώσει την κατάσταση. "Έχουμε παρόμοιες περιπτώσεις", σημείωσε, αναφερόμενος στους κρατούμενους σε τουρκικές φυλακές και πρόσθεσε ότι "θα ήταν ευκταίο να μην υπάρξει λύση μόνο στην διένεξη μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ".

Έτσι θα διευκολυνόταν και η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων, δήλωσε και εξέφρασε την ελπίδα ότι, μετά την επίσημη άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, θα βελτιωθούν βήμα βήμα οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. "Αυτό θα είναι, εν τέλει, προς το συμφέρον της ίδιας της Τουρκίας", επισήμανε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

Η συγκεκριμένη γερμανική παρέμβαση αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της γερμανικής αδιαφορίας για την Ελλάδα. Κι αυτό, επειδή, η Γερμανία απέδειξε πως, παρά τα κροκοδείλια δάκρυά της, επί της ουσίας δεν ενδιαφέρεται για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κατηγορία. Δυστυχώς, η Γερμανία δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα ούτε ως σύμμαχο χώρα του ΝΑΤΟ, ούτε ως εταίρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης...





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Αν δεν μπορει η ιδια η Γερμανια να απελευθερωσει γερμανους πολιτες απο τουρκικες

    φυλακες,τοτε γιατι να περιμενουμε βοηθεια απο αυτην για τους δικους μας στρατιωτικους;

    Την λυση υποτιθεται οτι την δινουν οι κυβερνωντες!

    Αλλα αν οι "κυβερνωντες" χρειαζονται 2 εικοσιτετραωρα για να αντιληφθουν τι εγινε,ποτε

    εγινε και που εγινε, θεωρειται απιθανο να αντιληφθουν λυσεις.

    Αποδεικνυεται μεχρι και σημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήτες-ανθέλληνες γερμαναράδες δεν ανέφεραν τίποτα για τα δικά μας παλληκάρια. Τώρα που ο Ερντογάν τους απελευθέρωσε, μόνο αυτούς από την λίστα του Τράμπ και μάλλον για να τον πικάρει ( ή παίζει κάτι με τους 8 τούρκους) να δώ τι θα πούνε οι γερμαναράδες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να συνεβαλαν και οι Ρωσοι για την απελευθερωση τους!

      Η χρονικη συγκυρια της συναντησης Λαβροφ-Τσαβουσογλου με την αποφαση απελευθερωσης

      δεν αποκλειεται να ειναι αλληλενδετα γεγονοτα.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ΓΜ τέτοια ευαισθησία από Μόσχα, κατά τήν άποψη μου,νά μήν τήν περιμένουμε. Γιατί άν ΄ήταν θά τήν είχαν κάνει τήν κίνηση. Νά στενοχωρήσει ό τσάρος Βλαδίμηρος τόν συμμαχό του σουλτάνο Ταγήπ; Χλωμό τό εκτιμώ. Καί κάτι ακόμα μήν έχουμε ψευδαισθήσεις ότι ή αρκούδα μέ τήν χανούμισα θά τά χαλάσουν [ευσεβείς δικοί μας πόθοι αυτό] ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! ΠΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Φιλε Πανο,

      αλλο φιλια και αλλο λυκοφιλια,ανεξαρτητως κοινων συμφεροντων.

      Προς το παρον εχουν κοινα συμφεροντα.

      Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η Ρωσια επιδιωκει να μετατρεψει την τουρκια σε

      περιφερειακη υπερδυναμη.

      Καπου θα "σκαλωσει" η δουλεια!

      Και να δεις που οι τουρκοι θα τρεχουν στην αγκαλια των Αμερικανων.

      Διαγραφή
    4. Aγαπητέ ΓΜ. Σωστά εκτιμάς τά πράγματα. Καί δέν διαφωνώ μαζί σου. Ότι ή εφήμερη σχέση Ρωσσίας Τουρκίας δέν θά κρατήσει [τό εύχομαι καί εγώ]. Όμως έχουμε καμμία ένδειξη γιά τό πότε; Διότι μπαίνοντας τό 2019 οί S 400 παραδίνονται μετά τίς " ταρζανιές" τού μάγουλο -βερίκοκο κυρίου Κοντζιά. Ό εναέριος έλεγχος τού Αιγαίου ώς Αργοσαρωνικό υπό τούρκικο έλεγχο. Καί έστω ''τά σπάσουν" πχ τό 2020. Τέλος ή πανάρχαια κοιτίδα μας : τό Ελληνικό αρχιπέλαγος! Έτσι απλά . Γιατί δέν νομίζω τόν Ερτογάν τόσο μικρονοικό νά "πουλήσει" τόν σωτήρα του τόσο άμεσα τήν επόμενη διετία.... ΠΑΝΟΣ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]