Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλέξη, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον


Όσες οδηγίες και να μοιράσει το Μαξίμου, 
ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη «φωλιά» του 3%

Διάβασα στον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο ότι: το Μαξίμου δίνοντας γραμμή στα στελέχη του μεταξύ άλλων λέει ότι «οι εκλογές δεν χάθηκαν ακόμα». Εκτίμηση δική μου την οποία παρακαλώ να κρατήσετε στα κιτάπια σας ή στη μνήμη σας: ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ίδια τύχη που είχε παλαιότερα η ΕΔΑ και το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.

Του Γιώργου Τράγκα

Βέβαια, ο Σεπτέμβριος του 2015 και η ετυμηγορία του ελληνικού λαού που έδωσε την εξουσία – μετά το δημοψήφισμα και την ανατροπή του ΟΧΙ- για δεύτερη φορά στον Αλέξη Τσίπρα, θα αναλυθεί από κορυφαίους καθηγητές της Ψυχιατρικής στο μέλλον. Αυτά όμως τα παροράματα και οι ψευδαισθήσεις δεν επαναλαμβάνονται. Όλοι γνωρίζουν πλέον τι σημαίνει Τσίπρας, τι σημαίνει Καμμένος και τι σημαίνει πολιτική τερατογένεση.

Η παρέα των εθνομηδενιστών θα καταλήξει σε μονοψήφιο εκλογικό αποτέλεσμα, το πολύ να αγγίξει ένα χαμηλότατο διψήφιο. Με 100 νεκρούς στο Μάτι, 20 στη Μάνδρα με άγνωστο αριθμό αγνοουμένων, με τη συμφωνία των Πρεσπών, με επικείμενο νέο κόψιμο συντάξεων και αφορολόγητου, ο περίφημος Αλέξης θα βαδίσει στο μονοπάτι του πεπρωμένου του και θα αποσυρθεί, όπως οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί του μνημονίου. Και αυτό δεν πρόκειται να το εμποδίσει ούτε η σύγκριση με την ελλιποβαρή πολιτικά προσωπικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη…

CrashOnLine





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]