Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αδιόρθωτοι και επικίνδυνοι


Του Τάσου Ευαγγελίου

Σύσσωμη η κυβέρνηση... επιτίθεται επικοινωνιακά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει την πραγματικότητα και την εικόνα που δημιουργήθηκε στον ελληνικό λαό μετά την τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 92, μέχρι στιγμής, ανθρώπων και τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή μιας περιοχής δίπλα στην Αθήνα.

Χωρίς να ξεστομίζουν τη λέξη συγνώμη για όλα όσα έγιναν και κυρίως για την προσπάθεια να αποκρύψουν την αλήθεια τις πρώτες ώρες της φονικής πυρκαγιάς εμφανίζονται αδιόρθωτοι να υποτιμούν την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού και να κατηγορούν όσους τους επικρίνουν.

Υποστηρίζοντας πως επιχειρείται η αποσταθεροποίηση της λαοπρόβλητης εθνοσωτήριας κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου επαναφέρουν στο προσκήνιο ακόμη και τα περί εξόδου από το Μνημόνιο και βάζουν στην ίδια ζυγαριά τους νεκρούς με τη φιέστα που ετοίμαζαν.

Την ίδια στιγμή μέσα από ένα μπαράζ εμφανίσεων υπουργών βουλευτών και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα θέτουν ως βασικό υπεύθυνο της εθνικής τραγωδίας την άναρχη δόμηση δημιουργώντας μια ιδανική εικόνα για την κυβέρνηση που μάχεται να αντιμετωπίσει το παλαιό σύστημα.

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει τη νέα δομή της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ενώ από τη Δευτέρα υπουργοί βουλευτές ακόμη και η περιφερειάρχης Ρένα Δoύρου εμφανίσθηκαν σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης είτε δια ζώσης είτε μέσω δηλώσεων, εκτός Σκάι πάντα, για να δηλώσουν ότι θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.


Ούτε μια συγνώμη δεν έχει βγει από το στόμα τους. Παραπέμπουν όλοι στην πολιτική ευθύνη που ανέλαβε ο Πρωθυπουργός, αλλά χωρίς να παραιτηθεί, αφήνουν υπονοούμενα για όσους εκδιώχθηκαν, αλλά προσεκτικά δεδομένου ότι ο Νίκος Τόσκας είναι ένας εκ των 152 βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση, και εγκαλούν την αντιπολίτευση και ειδικά τη Ν.Δ. για όσα έγιναν.

Μόνο που πλέον ο λαός τους γνωρίζει. Άρχισε να συνειδητοποιεί τι έγινε με το δημοψήφισμα και το τρίτο μνημόνιο αλλά δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία, περισσότερο στον ίδιο του τον εαυτό, τους ξαναψήφισε τον Σεπτέμβριο του 2015. Τρία χρόνια μετά όμως έχει διαπιστώσει για το τι ακριβώς εκπροσωπούν όλοι αυτοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Πέραν των μνημονίων και των σκληρών μέτρων που ψήφισαν, πέραν της ενεχυρίασης της δημόσιας περιουσίας είδαν το πόσο υπολογίζουν το λαό με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Τώρα βλέπουν πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν. Πόσο εύκολα πετούν την ευθύνη από πάνω τους και με ποιο τρόπο αντιμετωπίζουν τον λαό που τους επέλεξε να τον εκπροσωπούν.

Διαπιστώνουν ότι δεν σταματούν ούτε πάνω στους νεκρούς. Κουνούν το δάχτυλο σε όλους τους άλλους. Μια βουλευτής, η κ. Αυλωνίτου υποστήριξε μάλιστα ότι φταίνε οι πολίτες που δεν είχαν εκπαιδευτεί για το πως θα αντιμετωπίσουν μια πυρκαγιά, ενώ ήδη ο Παύλος Πολάκης έχει υποστηρίξει πως οι νεκροί θόλωσαν τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Το μόνο που δεν έχει ειπωθεί ακόμη είναι ότι έγιναν όλα επίτηδες για να τους χαλάσουν τη φιέστα της 20ης Αυγούστου. Ακόμη...

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]