Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

FT: Ο Τσίπρας δεν έχει πείσει ότι το πελατειακό κράτος τελείωσε


Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πείσει ότι οι μέρες του πελατειακού κράτους έχουν τελειώσει αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο των FT, στο οποίο γίνεται μια επισκόπηση για την Ελλάδα στα χρόνια των μνημονίων.

Το άρθρο αναφέρει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει καταγγείλει στο παρελθόν την ύπαρξη ενός πελατειακού μοντέλου που ευνόησε την καλλιέργεια πολιτικών σχέσεων σε όλα τα επίπεδα και πως η κυβέρνησή του πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις για να πείσουν τον ελληνικό λαό να αλλάξει νοοτροπία και συμπεριφορά.

Ωστόσο, οι FT διαπιστώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, καθώς υπό την πρωθυπουργία Τσίπρα έχουν γίνει πάνω από 30.000 διορισμοί στο Δημόσιο που περιλαμβάνουν μάλιστα δεκάδες ειδικούς συμβούλους που έχουν επιλεγεί από τους ίδιους τους υπουργούς.

«Η Κυβέρνηση δεν έχει κατορθώσει να εφαρμόσει ένα σχέδιο ακομμάτιστης δημόσιας διοίκησης που να βασίζεται στη διαφάνεια των διορισμών ανωτέρων στελεχών και την αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων» αναφέρουν οι FT.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]