Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκλητικός ο Τόσκας: Πήγε να ρίξει τις ευθύνες στα θύματα


Προκλητικός εμφανίστηκε ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος με απίστευτες δηλώσεις επιχείρησε από τη μία μεριά να μεταθέσει τις ευθύνες για τα αίτια της πολύνεκρης καταστροφής στους ίδιους τους πυροπλήκτους...

Και από την άλλη μεριά συνέκρινε τον πύρινο όλεθρο στην Αττική με πυρκαγιές άλλων χωρών, για να υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα πολιτικής ευθύνης και άρα παραίτησης...

«Εγιναν εγκλήματα και από μια παρθένα περιοχή έχει γίνει ένα τεράστιο αυθαίρετο» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τις πληγείσες περιοχές, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία με πρωτοφανή αριθμό νεκρών. Και αφού υποστήριξε ότι έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για την καταστολή της πυρκαγιάς στην έναρξή της, υποστήριξε ότι όλα εξελίχθηκαν μέσα σε μόλις μιάμιση ώρα και ήταν αδύνατο να εκκενωθεί η περιοχή στο Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι.
«Ο νόμος προβλέπει να συγκληθεί συντονιστικό όργανο με ευθύνη του δημάρχου και να γίνουν εισηγήσεις από την Πυροσβεστική και να παρθούν αποφάσεις.
Προτεραιότητα ήταν οι κατασκηνώσεις, λήφθηκαν γρήγορες αποφάσεις» 
ανέφερε ο Ν. Τόσκας και συμπλήρωσε ότι «είναι εύκολο κάποιοι να λένε ότι
"φταίνε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Δεν υπήρχε χρόνος και είναι μεγάλο λάθος κάποιοι να προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στους υπηρεσιακούς, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά, είναι μισοκαμένοι και με μεγάλη αυτοθυσία δούλεψαν οι πυροσβέστες". 
Αναφορικά με το θέμα της παραίτησης ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι «η παραίτηση δεν γίνεται επειδή το ζητάει μια εφημερίδα. Στην Πορτογαλία έγιναν τεράστια σφάλματα στη διαχείριση.

Από εκεί και πέρα, αν ψάχνετε άνθρωπο βιδωμένο στην καρέκλα, δεν θα τον βρείτε σε εμένα».

Δημοκρατία





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. "«Ο νόμος προβλέπει να συγκληθεί συντονιστικό όργανο με ευθύνη του δημάρχου και να γίνουν εισηγήσεις από την Πυροσβεστική και να παρθούν αποφάσεις.
    Προτεραιότητα ήταν οι κατασκηνώσεις, λήφθηκαν γρήγορες αποφάσεις» "


    Το θεμα ,ανεκδιηγητε κ. Τοσκα, δεν ηταν αν παρθηκαν γρηγορες αποφασεις, αλλα αν

    παρθηκαν οι σωστες αποφασεις!

    Το να παιρνεις γρηγορες αλλα λαθος αποφασεις αποτελει εγκλημα!!

    Αν θεωρεις "επιτυχια" το αποτελεσμα αυτων των "γρηγορων αποφασεων", τοτε δεν εισαι μονο

    βιδωμενος σε υπουργικη καρεκλα ,αλλα υποψηφιος για βιδωμα σε ηλεκτρικη καρεκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πάντα ο σκοτωμένος φταίει". Είναι καθιερωμένη πρακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσκα, νομιμοποιήσατε τα αυθαίρετα ή όχι; πήγαν τα χρήματα στις υποδομές; ΟΧΙ! μη μιλάς, εσύ και όλοι εκεί μέσα στην βουλή είστε υπεύθυνοι για τα έργα που δεν έχουν γίνει. Κρουνούς είχε; πρόσβαση των πολιτών προς την παραλία είχε; άχρηστοι και φαφλατάδες πάνω στον ανθρώπινο πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρμονια ΔΕΝ ειναι αχρηστοι και φαφλαταδες μονον , αλλα κυριως ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
      Αποστολη τους ειναι να βαλουν την ταφοπετρα στον ταφο μας που εσκαψαν οι προηγουμενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και θα φυγουν οταν τα αφεντικα των 300 δωσιλογων δωσουν την εντολη για να συνεχισουν την εξαερωση μας οι επομενοι .

      Δημητριος Οικονομου .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]