Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ευρωκομμουνιστές Κοτζιάδες


Περίεργη η στάση των ευρωκομμουνιστών Κοτζιάδων έναντι της ιστορικής φίλης της Ελλάδος, Ρωσίας

Από τον Δημήτρη Κ. Σέργιο

Μετά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών άρχισαν να ξαναδιαβάζονται από κάποιους οι ιστορικές σελίδες που περιγράφουν τη στάση τόσο της Ρωσίας όσο και των Βορειοδυτικών απέναντι στη χώρα μας, κατά τους χρόνους της (παμ)βαλκανικής εξέγερσης εναντίον των Οθωμανών. Εξέγερσης, η οποία είχε αιχμή του δόρατος τους Νεοέλληνες της Κριμαίας, της Ουκρανίας και των Παραδουνάβειων Ηγεμονιών, κορυφαίοι των οποίων υπήρξαν Νεοέλληνες αξιωματούχοι (μέχρι πρίγκιπες) των Ρώσων!

Σε καιρούς, δηλαδή, που δεν ίσχυε το πρόσχημα των Δυτικών προβοκατόρων μαρξιστών «μακριά από τη Ρωσία, διότι είναι... μαρξίστρια και δαγκώνει»! Δεν υπάρχει, όμως, ιστορική σελίδα που να μαρτυρεί ότι η Ρωσία δεν στάθηκε (έστω και μέσα, κάποτε, από διπλωματικά «μπουρδουκλώματα» από τους Δυτικούς), κόντρα στους Βορειοδυτικούς Μεττερνίχους, που ούτε να ακούσουν δεν ήθελαν περί ανεξαρτησίας της Ελλάδος. Κατ’ ακολουθία, δείτε πώς μας συμπεριφέρονται σήμερα οι Αυστριακοί, οι οποίοι σκότωσαν τον Ρήγα Φεραίο, καθώς και οι λοιποί της παγγερμανικής αμφικτυονίας!


Αφήνω το γεγονός ότι οι Αγγλοσάξονες αξίωναν να έχει η νέα Ελλάδα την έκταση, μόνο, της... Πελοποννήσου και των νησιών του Αργοσαρωνικού (!), ενώ αρνήθηκαν επανειλημμένως κάθε οικονομική βοήθεια στον Ι. Καποδίστρια. Σε πλήρη αντίθεση προς τη Ρωσία! Η οποία, επιπλέον, τον καιρό της βασίλισσας Ολγας (πρώην Ρωσίδα πριγκίπισσα) κατέστη πραγματικός χορηγός του Ελληνικού Δημοσίου...
Ετσι, θα σημειώσω ότι τα τελευταία 30 χρόνια, οπότε τη Ρωσία δεν κυβερνούν μπολσεβίκοι, είναι περίεργη η υπερφίαλη στάση των «ευρωκομμουνιστών» Κοτζιάδων έναντι της ιστορικής φίλης μας: της ελεύθερης Ρωσίας! Εντάξει, να δεχθώ ότι είχαμε ήδη προλάβει να χωθούμε από το 1981 στο τρελοκομείο των βορειοδυτικών «κεκτημένων» του εξευτελισμού. Να δεχθώ ότι είχαμε ήδη αρχίσει να εκπαιδεύουμε τα «παιδιά» μας αστικομαρξιστικώς από της Μεταπολιτεύσεως...
Να δεχθώ, έστω, ότι ανέβηκε πια στην εξουσία ο ευρωκομμουνισμός των Τσίπρα, Κατρούγκαλου, Κοτζιά, Καρανίκα κ.λπ...
Αλλά το ερώτημα είναι: Μα, καλά, ουδείς είχε την ευφυΐα να προβλέψει ότι, όπως πάνε τα πράγματα, η Ρωσία θα καταστεί ίνδαλμα όχι ακριβώς «σταλινικών» ή «ευρωκομμουνιστών» Νεοελλήνων, αλλά, εντελώς αντίθετα, σχεδόν απάντων των Ελλήνων... δεξιών; Απλώς δείτε τι ποσοστά αποδοχής δίνει στον Πούτιν (στην Ελλάδα, όχι στη Ρωσία!) πρόσφατη δημοσκόπηση επιφανούς εταιρίας!

Ειδικώς, όμως, για τον Ν. Κοτζιά, θα θυμίσω κάποια του «τύπου» του... Πήγε σε δικαστήριο στην Κύπρο να... λογοφέρει (!) ως μάρτυρας εναντίον της μεγαλύτερης ορθόδοξης μονής του νησιού! Τι να πω τώρα; Οτι αντίστοιχα αισθήματα έχουν όταν ακούνε περί «παγκόσμιας ελληνόφωνης Ορθοδοξίας» όλοι οι «ευρωκομμουνιστές»; Ή να σας σημειώσω την πρόσφατη φράση του, ότι «οι πατριώτες είναι οι πιο... προσκυνημένοι άνθρωποι»;

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]