Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΥΠΕΞ: Αλλεργία στους διαφωνούντες με την αυθεντία των “γκουρού”


Σοβαρές είναι οι καταγγελίες για την ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, καθώς ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς και οι άλλοι δυο «αρχιτέκτονες» της συμφωνίας, οι καθηγητές Παμπούκης και Λιάκουρας, φρόντισαν να διακόπτουν συνεχώς τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο, επειδή διέπραξε το… έγκλημα να διαφωνεί. Παρά τα καλά λόγια που είπε για την πρωτοβουλία της ημερίδας.

Αυτό το ιδιότυπο bullying, παρότι με βάση τα δημοκρατικά ειωθότα στα οποία υποτίθεται άπαντες ομνύουμε, όχι μόνο δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, αλλά να έχει γίνει το εντελώς αντίθετο, καθώς όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, όλως τυχαίως, «ευλογούσαν» τη συμφωνία, συνέβη σε βάρος ενός ανθρώπου ο οποίος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τον υπερφίαλο Νίκο Κοτζιά.

Ας δούμε την ομιλία του Άγγελου Συρίγου για να διαμορφώσει καθένας από εμάς, ξεχωριστά, άποψη.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]