Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία στο Αιγαίο


Η Τουρκία έθεσε σε επιφυλακή στο Αιγαίο μία φρεγάτα, δύο πυραυλάκατους αλλά και την μονάδα υποβρυχίων καταστροφών της, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, που επικαλείται το Επιτελείο του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, τα πολεμικά σκάφη έλαβαν εντολή να βρίσκονται σε ετοιμότητα επί 24ώρου βάσεως, προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη «ελληνική πρόκληση».

Οι πληροφορίες του Anadolu αναφέρουν επίσης ότι το Επιτελείο της γείτονος χώρας αύξησε πρόσφατα τα μέτρα ασφαλείας, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «η Ελλάδα επιχειρεί να οξύνει την ένταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».

Το δημοσίευμα επισημαίνει ακόμα ότι η φρεγάτα και οι πυραυλάκατοι συνεχίζουν να επιτηρούν τις δραστηριότητες στο Αιγαίο, ενώ η ομάδα υποβρυχίων καταστροφών της Τουρκίας στην περιοχή έλαβε εντολές να είναι σε επιφυλακή για ενδεχόμενη αποστολή. Υπενθυμίζεται επίσης ότι υπάρχει επιτήρηση και από μη επανδρωμένα αεροσκάφη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]