Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόστιμο 35.000 ευρώ στον Κιλιτσντάρογλου για "εξύβριση" του Ερντογάν


Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου καταδικάστηκε από δικαστήριο να καταβάλει το ποσό των 185.000 τουρκικών λιρών (περίπου 35.000 ευρώ) ως αποζημίωση για την «εξύβριση» του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συγγενών του.

Η απόφαση προήλθε ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας όταν ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι ο Ερντογάν και ορισμένοι από τους συγγενείς του μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους είχε ζητήσει να επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε υποστηρίξει πέρυσι ότι το στενό περιβάλλον του προέδρου της Τουρκίας είχε μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε μια off-shore εταιρεία στον φορολογικό παράδεισο της Νήσου Μαν, ενώ αργότερα κατέθεσε έγγραφα των συναλλαγών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]