Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν προς Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Στον διάβολο η απόφαση για τη Συρία!


«Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, στον διάβολο να πάει η απόφασή σου. Τι σημασία έχει μια απόφαση η οποία δεν έχει εφαρμοστεί; Εξαπατάτε την ανθρωπότητα, την ληστεύετε», δήλωσε μαινόμενος σήμερα ο Recep Tayyip Erdogan αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση για 30ήμερη εκεχειρία στη Συρία -η οποία όντως δεν εφαρμόστηκε στην πράξη από κανένα από τα εμπόλεμα μέρη, ούτε φυσικά από τις τουρκικές δυνάμεις, καθώς εξαιρούσε τις επιχειρήσεις κατά τρομοκρατών.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας συνέχισε ασυγκράτητος, εξαπολύοντας τα βέλη του κατά όλων και κυρίως κατά των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας -ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας, Βρετανίας και Γαλλίας. «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε (χώρες)», είπε μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, κατηγορώντας συλλήβδην την «παγκόσμια τάξη που σχηματίστηκε μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», με το επιχείρημα ότι αυτό που πέτυχε είναι η ισχύς των πέντε αυτών χωρών πάνω στις υπόλοιπες να «μοιάζει με εμπαιγμό ολόκληρης της ανθρωπότητας».

Ο ίδιος στράφηκε κατά του καθεστώτος της Δαμασκού για το «έγκλημα» που, όπως είπε, συντελείται στην ανατολική Γούτα, ενώ δεσμεύτηκε ότι οι επιχειρήσεις του στρατού της χώρας του κατά των Κούρδων στο συριακό καντόνι της Αφρίν θα συνεχιστούν μέχρι τέλους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]