Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προβληματισμός από την ενημέρωση Κοτζιά - Άγνωστος ο χρόνος παραμονής των στρατιωτικών στην Τουρκία


Ιδιαίτερα προβληματισμένοι εξέρχονται οι βουλευτές-μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής μετά από την ενημέρωση από τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Κι αυτό διότι ο κ. Κοτζιάς στην εκτεταμένη ενημέρωση που παρείχε στους βουλευτές άφησε να εννοηθεί ότι η παραμονή των δύο στρατιωτικών ίσως διαρκέσει αρκετά. Συγκεκριμένα, όπως είπε, μόνο η διαδικασία ελέγχου των τηλεφώνων των δύο (που έχουν σταλεί την Άγκυρα) θα διαρκέσει παραπάνω από 15 μέρες κάτι που σημαίνει ότι παραμένει άγνωστος ο χρόνος επιστροφής τους στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Ν. Κοτζιάς φέρεται να ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί από την Αθήνα τεχνικός σύμβουλος το επόμενο διάστημα, προκειμένου να πάρει κι αυτός μέρος στην εξέταση των κινητών των δύο στρατιωτικών.

Να σημειωθεί ότι εις εκ των βουλευτών που συνομίλησαν αργότερα με τους δημοσιογράφους εκτίμησε ότι ακόμα και ένα χρόνο μπορεί να παραμείνουν στην Τουρκία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]