Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο αφοπλισμός της Ελλάδας


Δεν θα υπήρχε το πρόβλημα με τους Έλληνες στρατιωτικούς που έχουν πιάσει αιχμαλώτους οι Τούρκοι αν η χώρα μας δεν είχε αφοπλιστεί. Αφοπλισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά η υπακοή στις υλακές των ΜΚΟ και της αντεθνικής Ακροαριστεράς που ζητούν τη μη ανέγερση φραχτών, το γκρέμισμα όσων υπάρχουν στα σύνορα, την αποναρκοθέτηση των στρατηγικών σημείων της συνορογραμμής, το μπάτε σκύλοι αλέστε σε αλλότρια, ανεξέλεγκτα στοιχεία που παρουσιάζονται ως «πρόσφυγες».

Η ανοχή σε όλον αυτόν τον καταιγισμό των ανοησιών, οι οποίες είναι επενδεδυμένες με ασυνάρτητη νεοταξική αλλά... πιασάρικη συνθηματολογία, διευκόλυνε επιχειρησιακά τους Τούρκους να κάνουν ό,τι έχουν κάνει σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών. Με νάρκες, φράχτες, κάμερες και όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια για την κάλυψη των αμυντικών αναγκών της πατρίδας, οι Τούρκοι δεν θα βρίσκονταν σε θέση να αιχμαλωτίσουν τους Έλληνες.

Φυσικά, τώρα που η ανάγκη έχει χτυπήσει τη θύρα της Ελλάδας, οι «ανθρωπιστές», οι «ευαίσθητοι», αυτοί που με το παραμικρό ξεσηκώνουν το σύμπαν με τις φωνές τους για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και των εκπροσώπων των ανύπαρκτων μειονοτήτων σιωπούν.

Οι αιχμάλωτοι Έλληνες δεν τους απασχολούν, δεν κινητοποιούνται για την απελευθέρωσή τους, δεν προβαίνουν σε ενημερωτικές καμπάνιες για την παρουσίαση του αληθούς προσώπου της Τουρκίας.

Αυτοί που σιωπούν όταν πρέπει να μιλήσουν όποτε τα θύματα της αυθαιρεσίας είναι Έλληνες, φυσικά, δεν είναι ούτε ανθρωπιστές ούτε ανιδιοτελείς αγωνιστές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απλούστατα είναι πεμπτοφαλαγγίτες πράκτορες συμφερόντων άσχετων (και συχνότατα εχθρικών) με τον ελληνικό λαό.

Η εγκληματική φύση του τουρκικού κράτους δεν είναι πρωτόφαντη, δεν εκδηλώνεται ξαφνικά στις ημέρες μας. Έτσι είναι ο τουρκισμός από το λυκαυγές, έτσι θα παραμείνει μέχρι το λυκόφως του. Το ζήτημα είναι η Ελλάδα να μην υπολογίζει ως φίλιες τις δυνάμεις που συμπεριφέρονται εχθρικά. Να μην ακούει καν τις υποβολιμαίες απόψεις που καταλήγουν στην πρόταση να αφοπλιστούμε για να φανούμε «καλοί» και «προοδευτικοί».

Οι διχαλωτές γλώσσες των δήθεν ανθρωπιστών κρύβουν κυνόδοντες γεμάτους με δηλητήριο.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]