Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαχτσελί: Οι παππούδες αυτών που έριξαν σφαίρα εθνικής υπερηφάνειας είναι στη θάλασσα


Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων προκαλεί και πάλι...

Ο Τσίπρας, χωρίς να ντραπεί δήλωσε πως η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είπε επίσης πως η Τουρκία πυροβολεί τα πόδια της, είχε τέτοιο θράσος, ανέφερε ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων.

Με λύσα προσπαθεί να κρατηθεί στο πολιτικό προσκήνιο, ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος MHP, μετά την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, από τη μείωση δύναμης του Ερντογάν. Ο 70χρονος οπορτουνιστής, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πήγε την Τρίτη στην τουρκική Εθνοσυνέλευση και θέλοντας να κερδίσει πόντους από τους Τούρκους εθνικιστές, ξεκίνησε να εξαίρει τη νίκη της Τουρκίας επί των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, πριν από 103 χρόνια στο Τσανάκαλε.


Στη συνέχεια, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», ασχολήθηκε με τις έρευνες φυσικού αερίου στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα.

«Οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην αντολική Μεσόγειο, αύξησε περισσότερο τη στρατηγική σημασία της περιοχής. Επευφήμησαν την κίνηση της Νότιας Κύπρου και δεν έδειξαν ίχνος ντροπής μετά τα μηνύματα καταδίκης της Τουρκίας. Το μήνυμα καταδίκης της ΕΕ, δεν υπάρχει για μας. Τι πράγμα καταδικάζουν;» είπε ο Μπαχτσελί.

Φυσικά για έναν Τούρκο εθνικιστή, ο οποίος διατυμπανίζει ότι είναι ακδημαϊκός το παραλήρημα δεν θα τελείωνε εκεί. «Ο Τσίπρας νόμισε ότι το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο, χωρίς να ντραπεί δήλωσε πως η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είπε επίσης πως η Τουρκία πυροβολεί τα πόδια της. Είχε τέτοιο θράσος. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρα εθνικής υπερηφανειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια λόγια», είπε επίσης με περίσσειο θράσος ο 70χρονος εταίρος του Ερντογάν στην κυβέρνηση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]