Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χίλιες φορές ΟΧΙ στο Μακεδονία ή παράγωγα


Του Στέλιου Παπαθεμελή

Στη δημοσκόπηση της MARC («Πρώτο Θέμα» 14/1/18) το 68% απαντά «ΟΧΙ» στο όνομα Μακεδονία ή παράγωγο και μόνο το 23,6% λέει «ναι». Στο «όχι» Μακεδονία-Θράκη έχουν το υψηλότερο ποσοστό (73,3%), ενώ το Λεκανοπέδιο το χαμηλότερο (62,5%). Δείκτης ευαισθησιών …

Η πλύση εγκεφάλου με την οποία καθημερινά το σύστημα βομβαρδίζει τον ελληνικό λαό δεν έπιασε, δεν ρίζωσε. Πυκνώνουν, πολλαπλασιάζονται και δυναμώνουν συνεχώς οι φωνές που αξιώνουν «Όχι στο Μακεδονία, Όχι στη σύνθετη».

Θα προχωρήσει ξυπόλητη στα αγκάθια η Κυβέρνηση; Συνειδητοποιεί ότι ο Ζάεφ θα πάει τους δικούς του σε δημοψήφισμα, σέρνοντας εκόντα-άκοντα και τον κ. Τσίπρα, όπου βεβαίως θα συντριβεί το «ναι» του;

Ήταν βλάσφημη, χυδαία και επιεικώς παιδαριώδης η δήλωση του Γραφείου ΥπΕξ που ταύτισε την Εκκλησία με την …Χρυσή Αυγή!

Ο οζόστομος συντάκτης της δεν πληροφορήθηκε, δεν άκουσε ποτέ για την Εθναρχούσα Εκκλησία και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στους υπέρ της Ελευθερίας αγώνες του Γένους;

Γινόμαστε μονότονοι και ενοχλητικοί για τις πολιτικές και δημοσιογραφικές ελίτ που επιμένουν «αγαλλομένω ποδί» με ελαφρά συνείδηση να παραχωρούν εν όλω, ή εν μέρει το ιερό όνομα της Μακεδονίας στους σλάβους των Σκοπίων. Αν με ελληνική υπογραφή παραδοθεί το όνομα Μακεδονία, όχι μόνο δεν θα λυθεί το σκοπιανό, αλλά αντιθέτως θα διαιωνισθεί στους αιώνες των αιώνων.

Η πολιτικά αφελής και εθνικά επικίνδυνη μετατόπιση του θέματος το 1992 από την Ευρώπη, όπου η Ελλάς έχει veto, στα Ηνωμένα Έθνη, όπου δεν έχει, κρατάει ζωντανό το σκοπιανό.

Ο πιο αποτυχημένος «διαπραγματευτής» του Ο.Η.Ε. Μάθιου Νίμιτς επί 26 χρόνια κοσκινίζει, αλλά αδυνατεί να ζυμώσει, λόγω της αβουλίας του και της αδιαλλαξίας των Σκοπίων, τα οποία δεν αποφασίζει να συνετίσει.

Λύση με άθικτο το ιδεολόγημα ταυτότητας - έθνους - γλώσσας δεν είναι λύση, αλλά αναγνώριση του κλέφτη ως ιδιοκτήτη.

Έμπειρος διπλωμάτης, που διαχειρίστηκε στην πρώτη φάση του όσο του επέτρεψαν οι πολιτικοί του προϊστάμενοι των Αθηνών, πρόθυμοι στο «δούναι» και παρητημένοι από το «λαβείν», ο κ. Χρίστος Ζαχαράκης, θέτει τας χείρας εις τους τύπους των ήλων του προβλήματος («Κ», 14/1/18).

Σχεδόν όλοι που ονοματολογούν περί Σκοπίων αναφέρουν το Μακεδονία ως «συνταγματικό» τους όνομα (τί σόι συνταγματικό… σε ένα σύνταγμα το οποίο έχει αναθεωρηθεί 20 φορές από το 92 έως σήμερα). Ο κ. Ζαχαράκης κυριολεκτεί. Γράφει για «λεγόμενο συνταγματικό» όνομα βάζοντας στη θέση τους ρηχούς σκοπιανολόγους των ημερών οι οποίοι «φθάνουν μέχρι σημείου πολλές φορές, επιδείξεως πρόδηλης άγνοιας, γελοιότητας και ευσεβοποθισμού, με δημόσια κατάθεση ιδεών και εισηγήσεων ονοματολογίας».

Ο αρθρογράφος θέτει αμείλικτα και δυστυχώς αναπάντητα ερωτήματα περί του κατά πόσον έχει προηγηθεί μία εμπεριστατωμένη στάθμιση των αντικειμενικών δεδομένων του προβλήματος πέραν του ονόματος αυτού καθ’ εαυτό. Είναι πάντως απίθανο να έχει συμβεί αυτό.

Ο βολονταρισμός (=ιδιότητα του διαθέτοντος ισχυρή βούληση) είναι χρήσιμος όταν εξορκίζει τον μπιζιμποντισμό (= εκ του αγγλικού busybody ο αδιάκριτος, ο περίεργος, αυτός που ανακατεύεται και παρεμβαίνει ευκαίρως ακαίρως στις ξένες υποθέσεις, φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν) συνήθη αρνητική όψη του βολονταρισμού. Για τους ιδαλγούς της «σύνθετης» τα ερωτήματα του πρέσβη είναι αμείλικτα. Τελικά ο Ζάεφ, το πολύ θα μετονομάσει το αεροδρόμιο των Σκοπίων, το μόνο που έχει δημόσια υποσχεθεί, και θα μετακινήσει 1-2 αγάλματα του αγαλματοποιού γενιτσάρου προκατόχου του.

Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και σε προενταξιακή διαδικασία μαζί με την Αλβανία στην Ε.Ε. εντός του 2018. Με πίεση τους συναινέσαμε το 2008 να μπει η Αλβανία στο ΝΑΤΟ θυσιάζοντας ένα εθνικό μας εργαλείο. Τώρα μας ζητούν να αφοπλιστούμε για το υπόλοιπο της Αλβανίας και για το διπλό των Σκοπίων. Ας πειθαναγκάσουν σκοπιανούς και αλβανούς να εκπληρώσουν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις τους απέναντί μας και βλέπουμε. Ιδού στάδιον λαμπρόν για Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να πράξουν τα δέοντα αξιοποιώντας το γεωπολιτικό πόκερ που παίζεται στην περιοχή μας.

Στο μεταξύ ο «σεϊχουλισλάμης» της Άγκυρας έχει αφηνιάσει και καταληφθεί από ανθελληνικό delirium λόγων και πράξεων. Απειλούν τα νησιά μας, απειλούν την Κύπρο, απειλούν ό,τι ελληνικόν.

Ωστόσο εκτιμάται ότι στην αμυντική τεχνολογία συντελείται μία πραγματική κοσμογονία όπου δυστυχώς εμφανίζεται ως ισότιμος, ο εξ ανατολών. Αλλά εμείς μεριμνούμε και τυρβάζουμε περί άλλα, π.χ. πώς θα ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας!.

Ο τούρκος έχει συμπαραγωγές της τελευταίας λέξης της πολεμικής τέχνης και εμπορεύεται ήδη πολεμικό υλικό. Πήρε τους S-400. Έγκριτος γνώστης των τεκταινομένων ο Μιχάλης Ιγνατίου (Mignatiou.com) επισημαίνει αφυπνιστικά ότι: Υπάρχουν οι πολλαπλασιαστές ισχύος, τα συστήματα ενεργητικής προστασίας αρμάτων μάχης, πακέτα αναβάθμισης παλαιών συστημάτων, δυνατότητα ένταξής μας στο ευρωπαϊκό μαχητικό 5ης γενεάς. Αλλά οι ημέτεροι αγρόν αγοράζουν…

Κάποιοι πρέπει επίσης να διαφωτίσουν τους αμερικανούς που συνήθως, εν ονόματι της υπερισχύος τους, υποτιμούν καταστάσεις που θα έπρεπε να δουν εντελώς διαφορετικά.

Ο παρανοϊκός σφετερισμός της ιστορίας μας, της παράδοσής μας της ταυτότητάς μας από ένα αβέβαιο και ασύντακτο σλαβικό συνονθύλευμα το οποίο, εν όψει της δημογραφικής έκρηξης του αλβανισμού, δεν θα ελέγχεται ούτε κατά διάνοια από αυτούς που το θάλπουν και το θωπεύουν σήμερα, εγκυμονεί ακόμη και μεσοπρόθεσμους κινδύνους γενικότερης αποσταθεροποίησης της περιοχής.

Ώρα να βροντοφωνάξουμε στην διαπασών το μήνυμα του αειθαλούς Μίκη Θεοδωράκη: «Ξυπνήστε πατριώτες! Όταν φοβάσαι να πεις ότι αγαπάς την πατρίδα σου και όταν – ακόμη χειρότερα – την ξεπουλάς, αυτό είναι ραγιαδισμός. Όταν δεν φοβάσαι να πεις ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός»!

* Ο Στέλιος Παπαθεμελής είναι Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης
E-mail: stpapathemelis@gmail.com, danagennisi.press@gmail.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕΛΛΗΝΕΣ..
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ
    ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΫΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΗΣ
    Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ !!!!!!
    ΤΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ
    ΘΕΛΕΤΕ;
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ-ΚΟΠΑΔΟΧΛΟΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ;
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 25 χρονια τωρα την αναφερουν οι πολιτικαντηδες ως "ΠΓΔΜ" και οχι ο

      Ελληνικος λαος!

      Οι Ελληνες αναφερονται στο κρατιδιο αυτο ως Σκόπια!

      Δεν εγινε κανενα δημοψηφισμα για την Ενδιαμεση Συμφωνια!

      Εαν γινοταν δημοψηφισμα και αποδεχομασταν την συνθετη ονομασια,τοτε

      και μονο τοτε,θα ειχες το δικαιωμα να εκφραζεις τετοιους

      χαρακτηρισμους!

      Και ασε τα "ρεταλια" στην ησυχια τους!

      Διοτι αν απαιτηθει να υπερασπιστουμε την Πατριδα μας, ο τελευταιος

      που θα φορεσει χακι στολη για να την υπερασπισει θα εισαι εσυ!

      Εισαι πολυ χειροτερος απο τα ρεταλια!!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Οι πολιτικοί που ονομάζουν Μακεδονία το μόρφωμα, από κάποιους ψηφίζονται.
      Οπότε δικαίως μιλά για ρετάλια της οικουμένης ο αρχικός σχολιαστής.

      Διαγραφή
  2. Το άρθρο του κ. Παπαθεμελή έχει στοιχεία που δείχνουν ότι το έχει γράψει ένας έμπειρος και καλά ενημερωμένος πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανωνυμο που δικαιολογει τον ορο "ρεταλια" του ανεκδιηγητου πρωτου

    σχολιαστη:


    Οι πολιτικοι που ψηφιζονται,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν ψηφιζονται με βαση τη σταση τους

    στα εθνικα θεματα!

    Φροντισαν οι ιδιοι να πτωχευσουν την χωρα και να μαθαινουν τον λαο μας να

    παρασυρεται σε ενα ατομικιστικο προτυπο ζωης και μετα να τον διασυρουν στο

    εξωτερικο ως "διεφθαρμενο" λες και το προνομιο της διαφθορας υπαρχει μονο

    στην Ελλαδα!

    Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα μαθουμε απο τα λαθη μας ,ουτε οτι θα

    παραδωσουμε τα ιερα και τα οσια μας!

    Διοτι αν καποιος,εστω και αυτη την υστατη στιγμη ,προτρεπει σε μη αντιδραση

    μας, αυτος ειναι το χειροτερο και το πιο επικνδυνο ρεταλι που δεν του

    καιγεται καρφι για την Πατριδα του!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρετάλι της οικουμένης είσαι εσύ και όλοι οι δικοί σου, ξεφτίλες ελληνελληνες είσαι πάλι εσύ και οι δικοί σου και τέλος στον διάολο να πας εσύ και οι δικοί σου που πανικοβληθήκατε από την αντίδραση μας, πρώτε σχολιαστή @ανώνυμε (ούτε όνομα δεν είσαι ικανός να βάλεις, ενώ το κλεμμένο όνομα το υποστηρίζεις εσύ και οι δικοί σου 25 χρόνια τώρα.
    Εμείς οι πολίτες Σκόπια λέμε το κατασκευασμένο κρατίδιο και όσο για την καραμέλα, ότι κάποιοι τους ψήφισαν, ναι συμφωνώ και αυτοί και μόνο αυτοί είναι τα ρετάλια της οικουμένης μαζί με τους βολευτάδες-ξεπουληματίες τους, κάνουν μια ρεταλο-οικογένεια του 20-25% των αποτελεσμάτων. Τους αξίζει ο τίτλος που βάζεις.
    Όσο για το κοπαδο-οχλος αυτά που ξέρατε εσείς τα κομματόσκυλα, τελείωσαν, μείνατε εσείς σαν κοπαδο-οχλος και ο πάγκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγήκαν τα συριζοτρολ-καρανικαιοι και κλπ. να βρίζουν τους πολίτες και να τους διαολοστέλνουν επειδή αντιδρούν στην χούντα τους.
    Δεν αποφασίζετε και δεν διατάζετε εσείς η μειοψηφία εμάς την πλειοψηφία, αν μπορείτε κάντε δημοψήφισμα για την παράδοση της ιστορίας μας από εσάς τους ανιστόριτους εθνομηδενιστές, στους Σλάβους και θα πάρετε την απάντηση.
    Φταίει ο Καμμένος που δεν παραιτείτε για να πάτε εσείς στον διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που υπάρχουν και ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ Η ΑΡΜΟΝΙΑ!!!

    "ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕΛΛΗΝΕΣ..
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ
    ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΫΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΗΣ
    Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ !!!!!!
    ΤΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ
    ΘΕΛΕΤΕ;
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ-ΚΟΠΑΔΟΧΛΟΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ;
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ"

    Εάν το είχε γράψει Ελληνας για οποιοδήποτε άλλο έθνος , θα είχε επέμβει η Αγγλική και Αμερικανική ΣΙΑ , ο σκαι ο Megas , ο κομμουνιστής μικης μαους που θυμήθηκε την Μακεδονία, ο δένδας ο ακούμπα στην πλάτη του κουτσούμπα , και οι λοιποί αριστεροί οι οποίοι θα ηταν στα κάγκελα ζητώντας την κεφαλήν επί πίνακι, όλων όσων είχαν περάσει τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια ...έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής!

    Πολλοί ...δημοκράτες όλοι οι αριστεροί!
    Όταν προσβάλλουν τους Ελληνες και την Ορθοδοξία , δεν τρέχει κάστανο!
    Δεν είναι ρατσιστικό , είναι ...δημοκρατική κατάκτηση.
    Εξάλλου, τι να τρέξει. Μόνο το αίμα των Ελλήνων διαχρονικά τρέχει και ποτίζει την Ιερή Ελληνοχριστιανική γη μας. Η οποία προδίδεται , απο Ελληνόφωνους εχθρούς του έθνους , ΑΝΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
    Οι ίδιοι έσφαζαν στον συμμοριτοπόλεμο όποιον ήταν Ελληνας Χριστιανός ορθόδοξος. Για τις ύβρεις που μας απευθύνουν ΞΕΝΟΙ θα τους πειράξει;

    Αστεία πράγματα. Οι αριστεροί πάντα ενάντια στους πολίτες του έθνους, στο οποίο αναλαμβάνουν την εξουσία δια της βίας και της εξαπάτησης , κοκορεύονται και απειλούν .
    Ποτέ σε ξένους.
    Οι κομμουνιστές είναι διεθνιστές φίλοι όλων των άλλων εθνών πλην αυτού εκ του οποίου σιτίζονται και καταδυναστεύουν!

    Υ.Γ.
    Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΣΕ ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΡΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ΣΕ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ!
    ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ …ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

    ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ…

    “Ώρα να βροντοφωνάξουμε στην διαπασών το μήνυμα του αειθαλούς Μίκη Θεοδωράκη: «Ξυπνήστε πατριώτες!”

    Ποιος είναι αυτός που μας προστάζει να ξυπνήσουμε, δεν έχει καμία σημασία;
    Αρκεί να βγει και να πει , πατριώτες ξυπνήστε και τον ΞΑΝΑ κάναμε ήρωα;
    Τον κομμουνιστή που ανέβασε με το κήρυγμα του , την αντιστασιακή (τα αποτελέσματα της δράσης των αριστερών αντιστασιακών απολαμβάνουμε, ναι η όχι;) δράση του και τα τραγούδια του, τους κομμουνιστές στην εξουσία;

    “Εκεί πάνω στην Ευρώπη και ειδικά στα ρατσιστικά κράτη, ξέρω γιατί πονάνε και τα βάζουνε με τον Στάλιν και τον κομμουνισμό.”

    Να τους χαίρεστε όσοι τους υποστηρίζετε.
    Τους ...δημοκράτες και τις κινήσεις τους!
    Μεταξύ αυτών και ο γράφων που κλείνει το κείμενο του με τα λόγια ενός κομμουνιστή.
    Για ρωτήστε τον κομμουνιστή πως ονομάζει το ΚΚΕ το Σκοπιανό ΚΚ, να σας πει!
    Για ρωτήστε τον μέχρι που έλεγε ο ήρωας τους βελουχιώτης ότι φτάνει η Ελλάδα μας;

    Εσύ όλα αυτά κ. Παπαθεμελή , δεν τα ξέρεις;

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝ …ΑΕΙΘΑΛΗ ..ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ…

    Πέμπτη 21/09/2017 43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

    Με συγκίνηση υποδέχτηκε το Φεστιβάλ τον Μίκη Θεοδωράκη (VIDEO - ΦΩΤΟ)

    https://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/139775/me-sygkinisi-ypodehtike-festival-ton-miki-theodoraki-foto


    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ!!!

    ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ….ΑΕΙΘΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑ

    "ΚΚΕ: Η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας, που προσφέρει στον λαό μια κάλπικη αντιπολίτευση άνευρη και προδοτική σε πλήρη συνεργασία με τις δυνάμεις των αφεντικών, τα οποία υποτίθεται αντιμάχεται.


    To KKE δεν θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία.

    Το ΚΚΕ μας λέει "Ναι σε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, με το όνομα Μακεδονία"

    Φυσικά και δεν θα συμμετάσχει...
    Είναι δυνατόν, να ταχθεί εναντίον των αδελφών του Σκοπιανών;

    Ρε σε ξερονήσια, για να ψοφήσουν εκεί πάνω.

    Καλλιόπη Σουφλή
    Το ΚΚΕ πιστό στην υπονομευτική του δράση για τα συμφέροντα του λαού και υπέρ αυτών που υποτίθεται πως πολεμάει, πάντοτε βρίσκει τους πιό γλοιώδεις υποκριτικούς τρόπους για να παρεμβαίνει.

    Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα ο Βαγγέλης Μπούτας, ο εργατοπατέρας του ΚΚΕ, θυμήθηκε να καλέσει άπαντες να κλείσουν τους δρόμους την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ενώ τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου είναι το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

    Θυμίζουμε δυο περιπτώσεις που
    είναι ενδεικτικές της ποιότητας του ΚΚΕ όσον αφορά την «επιστήμη» της ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κάθε αγώνα.
    ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_725.html

    Υ.Γ.
    Όποιος φοβάται μην και τον χαρακτηρίσουν οι αριστεροί (μπλε πράσινοι κόκκινοι) , εθνικιστή φασίστα ναζιστή η οτιδήποτε άλλο , οι ανθέλληνες και αντίχριστοι που ξεπούλησαν και ξεπουλούν το Ελληνικό έθνος και παρέδωσαν εμάς τους Έλληνες σκλάβους στα διεθνιστικά τραπεζίτικα αφεντικά των κομμουνιστών,

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθεσουμε οτι και η "Αρμονια" ανηκει στον "φαυλο κυκλο" του

      ΚΚΕ;

      Απο που βγαινει τετοιο συμπερασμα παλι;


      ΓΜ

      Διαγραφή
  8. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ξευτιλισμενα ελληνοφωνα δεξιοαριστερα καθηκια .
    Οσοι υπογραψουν , υπογραφουν τον ΘΑΝΑΤΟ τους και αυτο να το θυμαστε υπαλληλοι των νεοταξικων κουραδιων που υπηρετητε καθαρματα .
    Οσο για τον τυπο που βριζει τους Ελληνες , ας μαθει και αυτος οτι συντομα θα καθαρισει η βρωμα απο την Αγια μας Πατριδα .
    Βρωμιαριδες κομμουνιστες μαζι με τα δεξια καθηκια διαλυσατε την Πατριδα μας και αυτο θα το πληρωσετε ΠΟΛΥ ακριβα .

    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]